Я хочу, щоб любити мене по Miles Aldridge

Милеса Альдріджа про жінок та їх почуття. У неповторній формі, яскраво, демонстративно, він представляє сутність жіночого досвіду, коли жінка закохана в чоловіка. Очікується йому. вона з'явилася. Злий. Суферування. Він любить тебе.

р.

Мілес створює гіперреалістичний світ, який сповнений емоцій та полярів. Його фото дуже чуттєві – це визнано багатьма критиками та шанувальниками колекційної серії.

, Україна

Жінки в роботах Aldridge люблять декадентські красуні або чуттєві домогосподарки, одягнені в стилі минулих століть. Більш того, жінки настільки досконалі в будь-якому з їх проявів, що вони більше люблять ляльки заморожені в емоції.

Митець віддає перевагу дуже соковитим райдужним відтінкам кольору, щоб підкреслити наскільки яскравий і глибокий жіночий досвід. Милі сильно впливають на роботу Девіда Линца і Федеріко Фелліні.

368283р.

р.

В цілому я намагаюся розвивати хрест між фотографією і пострілом з фільму, бо мої фотографії є частиною загальної концепції, кожен фото, здається, вимагає продовження.

Вони хвилюються, лікують, приготують нас вечерею, чекаючи нас від роботи. Вони чудово підходять для нас. Вони торкаються і сміються, вони п'яніють, і вони діють як божевільний. Вони так кохані, ці жінки.

Альдрідж став фотографом в середині 90-х років, опублікованим в багатьох відомих журналах (Італійський і американський Vogue, Numero, The New York Times і The New Yorker).

р.

У роботі Мілеса зрозуміло, що він любить жінку так. Тому що навіть углибні прояви психіки він дає настільки витончено, що не можна виглядати. Реальний баланс зображень, блискучих і вишуканих.