Де зберігати велосипед в хрущовці

Від автора
Відкривається новий велоспорт (якщо хтось закрив його), більше і більше людей висаджують не цей екотранспорт. Але більшість наших людей не є олігархами і не навіть середнім класом і змушені жити в дуже тісних житлових умовах, і навіть поділитися цими квадратними метрами з іншими улюбленими і не дуже гостинними і іншими представниками фауни. Нерідко виникає проблема - де зберігати залізну конюшину, щоб дружина не сниться, діти не струнаються і коти не вбивають. У готелі немає гаража, задня кімната / поверх / підвал також не вдалося захопити. Хтось відчайдушних daredevils закріплює транспортний транспорт у пори та дворі на ніч, а потім напишіть на форуми розірвав пости про допомогу в пошуку припливних, а хороші велосипеди також варто грошей. В цілому, ближче до точки - У мене не було повністю витертого балкона, але він не глазурований, і я часто їздию - кожен раз, щоб перемістити пиловловий велосипед по всій кімнаті і подрібнити через вузькі двері балкона і ще більше, щоб мити його - дійсно ледачий!

339198

Ідея була скопійована з братів Кетаїса і творчо вишукана - стелі в хрущовці не 4 метрів. Не тільки був цінний тег не дуже гуманний, але ми повинні чекати доставки. Але я мій інженер мами!

Я купила 1000 дрібних речей в магазин і купую 5 блоків, 2 карбіни і ручна частина анкерів (всередині 8, або під 10 свердлом - я не пам'ятаю), а 12 метрів мотузки. Я займав пучок і починав невеликий концерт на прохання сусідів. Тексти пісень, а це означає: Я не збирається фарбувати - ви можете побачити все на фото. Я зробив петлі з ременя від деяких пошкоджених гній.

р.

У суглобі вбудованої шафи я пробурю дві шпильки з вухо

«Я витягне мотузку і велосипед знизить голову! ? Підсумок на банті. Foreman перевіряє надійність Навіть якщо ви натягуєте - намотування в трьох петлях не допускає велосипед, щоб падіння - в найгіршому випадку він починає плавно ковзати.

Загальний вигляд. З висотою 184 я не можу досягнути своєї голови. 8 місяців активної роботи - без скарг. Для інтер'єру не курка - для ремонту передпокою і санвузлами руки ще не досягнути) Бюджет впав до 500 p + півгодини роботи. Спочатку я думав, щоб захопити деякий знімний брус, але протестував себе і зрозумів, що є 4-5 разів запас безпеки - і тому забитий) Наприкінці дня, можливо, хтось отримає користь від цієї інструкції. До речі, викласти нестандартні методи зберігання, буде цікаво побачити.

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное