Кожен день тисячі хлопців і дівчат, чоловіків і жінок йдуть онлайн надії знайти свою другу половинку. Багато людей люблять критикувати такі знайомства, стверджують, що таке знайомство не має майбутнього. Я хочу показати вам реальні історії людей, які зустрілися завдяки Інтернету.
На фото проекту про пари, які зустрілися онлайн. Він назвав його "Ми зустрілися онлайн." Проект почав поступово: спочатку Дженна фотографувала тільки своїх друзів, які зустрілися онлайн. А потім інші дізналися про нього, незнайомці. Проект набув популярності і зростає щодня.
Лілія та Давид. На сайті знайомства ми створили профіль для своєї роботи. Лілі говорить про те, що на її профілі було багато брехні, але вона ходила на пару дат її мати була встановлена для неї. Лілія була про закриття облікового запису, коли її батьківщина "нащадився" її з Давидом. "Я не хочу, щоб мати бути правою, - сказав він. Але Лілія і Давид був одружений протягом двох років.
Марела і Тіаго. Марела - це самовідданий фотограф, який переїхав до Нью-Йорка в 2011 році з Домініканської Республіки. Тяго з дитинства був столяром. Через кілька тижнів вони вирішили жити разом. І через чотири місяці, вони займався. Вони тепер мають однакові татуювання. Ми татули слово любові на руках. (Джена Кумбо)
Донна і Джесса. Не пам'ятаю, де вона зустрічала Джесса в 1997 році, але вона пам'ятає його прізвисько. Він був 47 і я думав, що він був мій вік. Ось чому я писав "Hello." До зустрічі в місті Сіракусе, Нью-Йорка, вперше спілкувалися по телефону та електронною поштою.
Райан і Ньюсон. «Чому б незнайомець напишіть мені на Facebook?» він нагадує. Він написав Нельсон повідомлення, і розмову на сайті практично миттєво перетворився на дату в реальності. Вони люблять один одного з перших хвилин. Nelson має дочку від попередніх відносин. Райан говорить про те, що її дочка відігравала одну з найважливіших ролей у своєму знайомстві.
р.
Джей і Ашлі. "Я думав, що вона була дуже гарною, - каже Джей. - І він був інтригований. Він особливо любить очі. Ashley коментує вона божевільна про jay, занадто. «Я не хочу поспішати», – каже вона. Він був ввічливим і всім, і я любив свої татуювання, тому я був сподіватися, що це буде щось більше.
Яна і Давид. У 2011 р. Javanna почала писати Давиду, який був в ув'язненні в часі. вона не шукала романтичних відносин, вона просто хотіла бути друзями. Вона нагадує, що Профіль Давида відрізнявся від "скаржуваного" і часто помилкових профілів інших інmates. Девід був засуджений до 10 років в тюрмі для злом. Я працював програмістом і потрапив в одну з найбільш високопрофільних випадків 2000-х років.
Катерина і Давид. Девід і Катерина зустрілися на MySpace у 2006 році. Катерина була просто перевезена до Бостона і випадково побачила профіль Девіда, який вимагає втрати ваги. Катерін також втратив багато ваги, тому вони мали щось говорити про. Повідомляємо кілька разів на день, а потім Давид просив її. «Я ще не пам'ятаю, що вона зносила апельсинову пальму і вона була настільки гарною», - сказав Давид.
р.
Донна і Джон. Донна текст Іван за вихідні та запросив її до фільму. Джон каже, що він дійсно любив її і бореться бути природним шляхом. «У мене був дуже нервовий і закінчився крок на нозі кілька разів. й
Кора і Віллі. Кора зустрівся з Віллем на Craiglist, але не в розділі знайомств. «Я просто переїхала в Нью-Йорк, і я не маю меблів. Крім того, я нікому не знаю. І розмістив оголошення на безкоштовні квитки, які він виграв онлайн. Кора писав Чи буде лист про квитки, і він відповів. Через тиждень вони вирішили зустрітися з кафе. Кора чекав на 50 хвилин і був готовий залишити, але прибув будь-який шлях. «Я мав би бігти практично таким чином, тому що мій таксі застрягнув у трафікі. Я вийшов занадто рано і закінчився перевернути неправильний спосіб, сказав він. У нас є два діти.
Коріне і Давид. Девід пішов на Craiglist, шукаючи когось, щоб піти в бейсбол гра з. Коріанна скидається Craiglist "після декількох склянок вина". Він відповів, після того, як розмова дала. І сказав Давид Коріанна про себе, і він допоміг їй розслабитися. Вони вирішили зустрітися. «І в першій секунді зустрічі був іскр між нами», - сказав Давид.
Джерело: jenacumbo.com