Ніколя Gesquieu для Vanity Fair - перший інтерв'ю в новому статусі моди

«Коли я поділився своїми батьками, ми плануємо стати дизайнером, вони не захоплені», – розповідає Ніколя Гескієв, новий дизайнер та креативний директор Louis Vuitton.

Як молодий чоловік, він точно знав, що він хотів і хотів. У першу чергу, мій сон був працювати для Жана Павла Гройєра себе. Ніколя була 18 в часі. Кілька років проходив і з деякою компліментністю доброго друга, дизайнер взуття П'єр Арді, Ніколя отримала позицію в Баленцізі і скоро очолював його.

Протягом багатьох років працював на збірках бренду, модними критиками називали його молодим генієм, захопивши його лаконічним талантом.

370868

Ніколя Гескієв і Крістен Стюарт

Ніколя Gesquieu з Paul Bettany і jennifer connelly

З вильотом Марка Яковаса, іншим французьким Дім залишався без сміливого, яскравого ідеологічного надихача. «У короткий час необхідно знайти не тільки підходящу заміну, але і реальну майстерність. Людина з величезним талантом і безліччю свіжих ідей. Гескієв був таким, що людина! Михайло Бурке, генеральний директор Louis Vuitton.

«Я отримав тверду позицію досить рано і з тих пір, як навчився боротися і захищати свої ідеї. Ви можете сказати, що я забутий страх і придбав щось дуже важливе: впевненість, що мене приводить.