Емілія Кларк для InStyle UK

У квітні випуск британської версії InStyle був прикрашений розкішною англійською жінкою Emilia Clarke. На фотосесії акторка представила наряди з американського одягу та Калвіна Клейна.

Квітень кришка InStyle

У інтерв'ю, що супроводжує фотографії, Емілія розповіла про своє особисте життя:

Люди просять мене, хто я зараз знайомства, і правда, ніхто... І ось. й

Нагадуємо, що з її останнього хлопця – творець серії «Грифини» Seth MacFarlane, вона зламала рік тому. У театральному виробництві сніданку Тіффані, Corey Michael Smith, який здавалося б, виявився лише ромирувальниками.

Не знайшов її любов.

Незабаром буде випущено довгоочікуваний четвертий сезон гри престолів, який відбувся в Північній Ірландії, Марокко, Мальті, Хорватії та Ісландії. Під час подорожі, Clarke намагається зробити щось:

«Для інших акторів – моя родина. Коли я не набор, я читаю. Мій батько завжди сказав: "Не довіряйте людину, яка має телевізор більше, ніж книжники." Ось чому я читаю. й

Улюблене хобі актора – читання

Емілія була лита як Сара Коннор в п'ятому термінаторі. Для відтворення свого персонажа акторка просуває багато.

«Я проживаю весь день, кожен день, навчання з гарматами. Я стріляти гармату, піднімати ваги, kickbox і в цілому працювати багато з ногами. ?
р.

Роль Сара Коннор може відкрити шлях для Емілія до великого фільму

Як для модних нарядів, Clark віддає перевагу сміливим дизайнерам.

«Я люблю дизайнерів, які відштовхують кордони, демонструють сміливість і митець, не намагаючись занадто важко». ?

Audacious things like Emilia.