Емілія Кларк для InStyle UK

У квітні випуск британської версії InStyle був прикрашений розкішною англійською жінкою Emilia Clarke. На фотосесії акторка представила наряди з американського одягу та Калвіна Клейна.

Квітень кришка InStyle

У інтерв'ю, що супроводжує фотографії, Емілія розповіла про своє особисте життя:

Люди просять мене, хто я зараз знайомства, і правда, ніхто... І ось. й

Нагадуємо, що з її останнього хлопця – творець серії «Грифини» Seth MacFarlane, вона зламала рік тому. У театральному виробництві сніданку Тіффані, Corey Michael Smith, який здавалося б, виявився лише ромирувальниками.

Не знайшов її любов.

Незабаром буде випущено довгоочікуваний четвертий сезон гри престолів, який відбувся в Північній Ірландії, Марокко, Мальті, Хорватії та Ісландії. Під час подорожі, Clarke намагається зробити щось:

«Для інших акторів – моя родина. Коли я не набор, я читаю. Мій батько завжди сказав: "Не довіряйте людину, яка має телевізор більше, ніж книжники." Ось чому я читаю. й

Улюблене хобі актора – читання

Емілія була лита як Сара Коннор в п'ятому термінаторі. Для відтворення свого персонажа акторка просуває багато.

«Я проживаю весь день, кожен день, навчання з гарматами. Я стріляти гармату, піднімати ваги, kickbox і в цілому працювати багато з ногами. ?
Емілія Кларк для InStyle UK р.

Роль Сара Коннор може відкрити шлях для Емілія до великого фільму

Як для модних нарядів, Clark віддає перевагу сміливим дизайнерам.

«Я люблю дизайнерів, які відштовхують кордони, демонструють сміливість і митець, не намагаючись занадто важко». ?

Audacious things like Emilia.