Sarah Джессіка Паркерські тури для журналістів

Кожен, хто дивився на серію культів Секс і місто, актриса Sarah Jessica Parker асоціюється з героїнею Kerry Bradshaw, який жив у невеликій орендованій квартирі в Нью-Йорку, де вона тримала сотні пар розкішного взуття від Маноло Благонік і Джиммі Чоо.

Знімок екрана з серії

Щоб розбити всі міфи про своє життя, актриса запросила журналістам глянцевого сина в його затишній квартирі в Манхеттені, і продемонструвала улюблене місце, де живе радісна дитяча сміх.

Справжнє життя Паркера не як гламурно, так як продемонструвала його серія культового телебачення. вона вірна дружина і любляча мати трьох чарівних дітей. Повністю світла, дворівнева квартира виглядає дуже лаконічно і водночас стильно і вишукано. Інтер'єр затишного житла не схожий на багато дизайнерських номерів самих знаменитостей. У вітальні була кімната для пінг-понгового столу і ретро-пити кошики. На стінах багато картин, сувеніри солодкі до серця всюди.

Журналісти не змогли потрапити в Святу Голосії - гардеробну і зосередилися на питаннях про життя і безпосередніх планах актриси.

Я дуже щаслива жінка. Моя дитина – найкраща доля мене. Я хотів би відвідати В'єтнам, Паркер сказав в інтерв'ю.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное