Анна Бреда і її романтичні ідеї для модних фотосесій

Анна Бреда - італійський фотограф і дизайнер. Розкішні ідеї для модних видань відрізняються одинарним стилем, елегантністю, неповторною красою. Обробляє фото в ніжному пастельі, бежевому, рожевому відтінку, а найголовніше – працює з реальними практичними ідеями, які можуть бути безпосередньо реалізовані і повторюються, якщо ви хочете. Це дуже рідко для таких фотосесій.

В даний час я працюю не тільки для глянцевих журналів, але й співпрацюю з міжнародною агенцією модних дизайнерів, моделей і макіяжистів. Я постійно створює нові проекти та участь у виставках. Моє життя сповнене красивих чудес, це гарне!

р.

Я люблю свою роботу, з фотозйомки до обробки матеріалів. Хочу підкреслити красу тіла і створити складні ідеї, як у моїх фотографіях для фотосесії в японському стилі. До речі, я люблю Японію дуже багато: є вишукана і ніжна естетична скрізь.

Фотосесія в японському стилі

Фотосесія в японському стилі

57766946

Анна співпрацює з багатьма відомими модними журналами в Італії, серед своїх партнерів є модні стилісти і макіяжисти, з якими вона розвиває концепцію фотосесій.

(Рівне)

6997284

На відміну від багатьох модних фотографів, вона орендує скромну студію в Болонії, яка має майже не меблі.

Все, що потрібно для роботи, хороша техніка, освітлення та матеріали для створення фону. Все інше зроблено руками майстра, а не декорацій.

Anna Breda Studio in Болонья

Анна – це не тільки графічний дизайнер, але й дизайнер-постановник. З-під її легкої руки прийдуть чудові установки, декорації, фасади.

З 2006 по 2008 рік працювала рекламною студією, працювала графічним дизайнером, спробувала себе в веб-дизайні. З 2009 року вона почала створювати власні колекції фотографій для електронних видань, в 2012 році вона повністю займала себе в новій галузі і стала модним фотографом.