Рекламна фотосесія Шакіри для нового альбому Shakira

Наприкінці березня відбудеться новий, десятий поспіль альбом «Шакіра» з невибагливим титулом «Шакіра». Сама співачка поступово зігріває любителів і кидає їм новини і фотографії. Наприклад, останнім часом Шакі розмістили свіжу партію рекламних фотографій на честь нового альбому.

Шакіра на фотосесії для свого нового альбому

Один з треків з нового альбому «Empire», вже можна знайти онлайн, а також відео для пісні «Чи не пам’ятаєш тебе забути», яку зафіксував співачка Ріанна.

До речі, Шакіра не виключає, що в майбутньому вона буде працювати з Рі-Рі.

«Це дива, звичайно,» Шакіра - сказав Ріанна в недавньому інтерв'ю, «але вона все ще така «невагома дівчата» - легко спілкуватися і вниз до землі. й

Що стосується кандидного кліпу для спільної пісні з Риганною, то вона дуже сильно потрапила до смаку цивільного чоловіка Шакіри - Герард Пікет.

"Я затвердив! Я грав його кліп і попросив його, якщо він був занадто відвертий, до якого він відповів, що він був великий, дуже елегантний. Він чудовий. й

Але з хлопцями в таких кліпах Шакі не можна видалити - Герард не дає.

«Я не даю мені робити відео з чоловіками, тому я повинен зробити це з жінками». Я не можу зробити відео, як я використовую. Не обговорюється, що мені подобається, до речі. Мені подобається, що він захищає свою територію і цінності. Так що єдина людина, яка коли-небудь торкнеться мого стегна Ріанна.

Не дивно Gerard є дивним з його подруга.

р.