702
Сювенний Аманда Seyfried для W Журнал
Amanda Seyfried стала основним характером і дівчиною на чохлі квітень випуск W Magazine. Слід зазначити, що фотосесія Аманди для журналу виявилася дуже кандовою і спокусливою.
Обкладинка квітня випуску журналу W
У супроводі інтерв’ю актриса згадувала свою першу любов.
"Я зустрів мій перший хлопець на милому оперному набір", - сказав Аманда. - Поцілунали на набір. Це була як казка. Коли ви молодий, це важко протистояти. Особливо якщо у вас є така красива колега. Це, звичайно, не завжди найкраща ідея. Але досвід створення телевізійного шоу або кінозйомка в кіно настільки інтимний і романтичний. І я люблю себе, коли я люблю.
Photographer Craig McDean пропонує зображення на кандит
Аманда приймала, що незважаючи на зйомки з відомими і сексуальними акторами, вона ніколи не мріяла, що поцілунок на екрані перетвориться в реальний поцілунок.
«Я не збираюсь, що це не весело. Але це просто робота.
Блакитний паличок завжди пішов на акторку
По дорозі, фільм зірка сподобалося поцілунати Меган Фокса в кіно Jennifer's Body.
«Наша поцілунка була добре, дуже добре. Те, що ми поціновуємо однаково. Коли я дивлю цю сцену, я розумію, це неймовірно сексуальний.
Під час фото набір Аманда змінив кілька наборів білизни від Michael Kors і Prada
Аманда також зазначила, що актори не соромляться.
«Професія актора вимагає. Тексти пісень, а це означає: І якщо вони говорять мені — є пікантна сцена, я кажу просто — OK, нехай все вимкнено.
Франк фото не плутав актора
Як виявилося, Аманда найбільше боїться боредом.
Я був на курорті недавно - Я думав, що це, але я нічого не робив, і це страшно. Коли я відчуваю, що я не зробив щось, день руйнується. Я пропустив свою роботу так багато!
Нарядний малюнок Аманди дозволяє їй діяти в нижню білизну
До Лесі Місераблеса акторка не подумала про те, що вона відома.
Це можливо, що я отримую старших та соціальних медіа. Я не думаю, що я був відомий до останнього року - Я відчув, що ніхто не приділяв багато уваги тому, що я робив. Але потім Лесі Нержавіючі стали міжнародним хітом і він змінив все.
Щоб підвищити досвід бікіні, amanda wore cherry-colored cowboy черевики
Amanda радий бачити її і її pet Finn.
Коли я недавно летю до Кореї, то люди тримають знаки з фотографіями Finn. Вони просто навчилися вимовляти своє прізвище правильно, і вони вже знають все про мій собаку.
Без сумніву фотосесія виявилася розкішною.
Обкладинка квітня випуску журналу W
У супроводі інтерв’ю актриса згадувала свою першу любов.
"Я зустрів мій перший хлопець на милому оперному набір", - сказав Аманда. - Поцілунали на набір. Це була як казка. Коли ви молодий, це важко протистояти. Особливо якщо у вас є така красива колега. Це, звичайно, не завжди найкраща ідея. Але досвід створення телевізійного шоу або кінозйомка в кіно настільки інтимний і романтичний. І я люблю себе, коли я люблю.
Photographer Craig McDean пропонує зображення на кандит
Аманда приймала, що незважаючи на зйомки з відомими і сексуальними акторами, вона ніколи не мріяла, що поцілунок на екрані перетвориться в реальний поцілунок.
«Я не збираюсь, що це не весело. Але це просто робота.
Блакитний паличок завжди пішов на акторку
По дорозі, фільм зірка сподобалося поцілунати Меган Фокса в кіно Jennifer's Body.
«Наша поцілунка була добре, дуже добре. Те, що ми поціновуємо однаково. Коли я дивлю цю сцену, я розумію, це неймовірно сексуальний.
Під час фото набір Аманда змінив кілька наборів білизни від Michael Kors і Prada
Аманда також зазначила, що актори не соромляться.
«Професія актора вимагає. Тексти пісень, а це означає: І якщо вони говорять мені — є пікантна сцена, я кажу просто — OK, нехай все вимкнено.
Франк фото не плутав актора
Як виявилося, Аманда найбільше боїться боредом.
Я був на курорті недавно - Я думав, що це, але я нічого не робив, і це страшно. Коли я відчуваю, що я не зробив щось, день руйнується. Я пропустив свою роботу так багато!
Нарядний малюнок Аманди дозволяє їй діяти в нижню білизну
До Лесі Місераблеса акторка не подумала про те, що вона відома.
Це можливо, що я отримую старших та соціальних медіа. Я не думаю, що я був відомий до останнього року - Я відчув, що ніхто не приділяв багато уваги тому, що я робив. Але потім Лесі Нержавіючі стали міжнародним хітом і він змінив все.
Щоб підвищити досвід бікіні, amanda wore cherry-colored cowboy черевики
Amanda радий бачити її і її pet Finn.
Коли я недавно летю до Кореї, то люди тримають знаки з фотографіями Finn. Вони просто навчилися вимовляти своє прізвище правильно, і вони вже знають все про мій собаку.
Без сумніву фотосесія виявилася розкішною.