Портрети Старих пар: Половина століття Разом

У світі, що буквально захоплюється в безперервній серії коротких шлюбів і шлюбних проваджень, є люди, які насправді були відзначені і відзнакують один одному обіцянки протягом багатьох років.

Фотограф Лорен Флешман створив дуже дотик серію образів, що зображують пари, які прожили разом не менше п'ятдесят років. Ми пропонуємо Вам портрети та оповідання кожної пари.

Мойсей Рубінштейн 88 і його дружина 85. Всі вони хочуть зробити це жити разом принаймні на 5-6 років: Ми сподіваємося, що наші онуки одружилися. Це найважливіше після того, як не хоче бути самостійно. й

Ангі Теранова: Коли ви живете руки протягом десятиліть, ви не помітите старіння. Дуже важливо. Не один думає, що ви будете 84 завтра і ви будете навіть старшими. Насолоджуйтеся кожним днем разом. й

Євген Кишин: Я зустрів дружину на танці в 1938 році. А друг запросив його танцювати і пообіцяв, що там буде багато красивих дівчат. Моє майбутнє дружини підійшов до хлопця, але вона відмовилася від нього танцювати. Я був боятися, але я отримав шанс. Ось як він вийшов. й

Лела Рамос: Ми не можемо її уникнути. Але ми не змінюємо в серці, і кожен день почуття тільки посилюється. Не дивлячись на те, як я почув, і вірю чоловіка. Він мій перший любов.

р.

Золота лялька: Ми знаємо один до війни. Однак він був набагато старшим і не звертав увагу на мене. Після повернення з війни ми дізналися один одному. Не любимо при першому погляді. У серпні ми святкуємо 63 роки життя разом.

р.

Шела Новаман: Я мав написати на музику. Моя мама порадувала мене йти до Давида. Він сказав, що він допоможе, але тільки за умови, що я пишу роботу себе. Музика, що приносила нас ближче. А потім запросив мене на зустріч армійських друзів. й

8033557р.

Яков Шапірштейн: Що таке секрет любові? Я бачу, я не розкриваючи секрети. й