966
Як зробити моделі кораблі на Мадагаскарі
Острів Мадагаскар відомий не тільки своєю незвичайною фауною і флорою, але і для одного дивовижного воркшопу, де можна замовити будь-які моделі музейно-якісних суден: від історичних вітрильників до сучасних круїзних суден. Сьогодні ми відвідаємо цей унікальний майстер-клас і побачимо виробництво суден своїми очима. Всі роботи ручні, деталірування макетів сто відсотків.
Розмір варіюється, від невеликих яхт довжиною 20 см, до іспанських галонів з розміром більше двох метрів.
Початок будівництва. В основному невеликий суднобудівний завод.
, Україна
Полірування обсадок повинна бути ідеальною. На деяких моделях наноситься до 8 шарів лаку.
Габаритний зображення
Сирний пил!
Всі ріжучі та фітингові деталі виконуються вручну. Комп'ютер Ні, я не чув.
Шальтерська дитяча.
Розмір На жаль, він не може плавати, хоча якщо ви встановили завдання в майстерні, модель буде плавати. Ця модель збирається один з клубів в Англії.
р.
Комплектуючі. У майстерні є захоплюючий запах рожевого дерева!
Вони роблять всі маленькі речі тут. Зброя, бочки, оболонки.
Деталі - доставляє =
Далі ці "бланкети" підуть переросли вітрилами.
В’язниці пришивають вручну, згідно з візерунками. Матеріал, бавовна, льон, вітрильник.
Устаткування яхта вітрила. Всі вузли в'яжуться вручну. Ноги тільки натуральні!
Практично завершена модель.
У майстерні я зроблю дуже якісні сувеніри на тему моря.
Фінальна збірка та вишуканість макета.
Для того щоб прикріпити вітрила, потрібно зробити пучок невеликими «фігами». Котушки, розтяжки і начинки. Що таке дядько. Пригнічує, обід, паяльник.
Є багато з них (попелиці) і важливо не заплутувати, де.
Складання деяких моделей, обробка відразу "після вітрів", упаковка і судно для клієнтів. Але, існують також моделі сучасних суден - про них, нижче.
Замовлення, майстер-клас відрізняється, не тільки історичними вітрильниками, але і сучасними кораблями, які вимагають живопису, полірування і вишуканості.
Вся продукція виготовляється з рожевого дерева.
Це дуже тверда і щільна, чудово відшліфована деревина використовується при виготовленні меблів для невеликих дорогих предметів, таких як гумідори, а також при виготовленні музичних інструментів.
Так як відносно висока ціна цього дерева рідко дозволяє використовувати його у вигляді цілих шматків, зазвичай використовують шпон і інтарію.
При експорті судна з Мадагаскару необхідно отримати спеціальний дозвіл на експорт цінних видів дерев і сплатити податок. Без цього паперу шанси на виготовлення моделі нульові.
Збірник і розпис.
Спробуйте взяти кисть і намалювати плоске кільце навколо олівця;-
р.
доб. 4
Завод. У кожній комі, вони роблять частину моделі.
35
Звичайно, я не можу зупинити покупку.
Ця модель я поїхав протягом 15 годин на колінах = Я не можу отримати багаж.
Р
Боунті, близько 80 см. Політ в багаж, в величезній коробці.
726194
Джерело: kak-eto-sdelano.livejournal.com
Розмір варіюється, від невеликих яхт довжиною 20 см, до іспанських галонів з розміром більше двох метрів.
Початок будівництва. В основному невеликий суднобудівний завод.
, Україна
Полірування обсадок повинна бути ідеальною. На деяких моделях наноситься до 8 шарів лаку.
Габаритний зображення
Сирний пил!
Всі ріжучі та фітингові деталі виконуються вручну. Комп'ютер Ні, я не чув.
Шальтерська дитяча.
Розмір На жаль, він не може плавати, хоча якщо ви встановили завдання в майстерні, модель буде плавати. Ця модель збирається один з клубів в Англії.
р.
Комплектуючі. У майстерні є захоплюючий запах рожевого дерева!
Вони роблять всі маленькі речі тут. Зброя, бочки, оболонки.
Деталі - доставляє =
Далі ці "бланкети" підуть переросли вітрилами.
В’язниці пришивають вручну, згідно з візерунками. Матеріал, бавовна, льон, вітрильник.
Устаткування яхта вітрила. Всі вузли в'яжуться вручну. Ноги тільки натуральні!
Практично завершена модель.
У майстерні я зроблю дуже якісні сувеніри на тему моря.
Фінальна збірка та вишуканість макета.
Для того щоб прикріпити вітрила, потрібно зробити пучок невеликими «фігами». Котушки, розтяжки і начинки. Що таке дядько. Пригнічує, обід, паяльник.
Є багато з них (попелиці) і важливо не заплутувати, де.
Складання деяких моделей, обробка відразу "після вітрів", упаковка і судно для клієнтів. Але, існують також моделі сучасних суден - про них, нижче.
Замовлення, майстер-клас відрізняється, не тільки історичними вітрильниками, але і сучасними кораблями, які вимагають живопису, полірування і вишуканості.
Вся продукція виготовляється з рожевого дерева.
Це дуже тверда і щільна, чудово відшліфована деревина використовується при виготовленні меблів для невеликих дорогих предметів, таких як гумідори, а також при виготовленні музичних інструментів.
Так як відносно висока ціна цього дерева рідко дозволяє використовувати його у вигляді цілих шматків, зазвичай використовують шпон і інтарію.
При експорті судна з Мадагаскару необхідно отримати спеціальний дозвіл на експорт цінних видів дерев і сплатити податок. Без цього паперу шанси на виготовлення моделі нульові.
Збірник і розпис.
Спробуйте взяти кисть і намалювати плоске кільце навколо олівця;-
р.
доб. 4
Завод. У кожній комі, вони роблять частину моделі.
35
Звичайно, я не можу зупинити покупку.
Ця модель я поїхав протягом 15 годин на колінах = Я не можу отримати багаж.
Р
Боунті, близько 80 см. Політ в багаж, в величезній коробці.
726194
Джерело: kak-eto-sdelano.livejournal.com