Подарунок від незнайомця

Бізнесмен допомогло зібрати кошти на операцію.
Даша Пісаненко зуміла збити рак, але після лікування вона не може ковтати, ні говорити. Не було достатньо грошей на нову операцію. Допомога прийшла з анонімного коду. Він подав понад $ 30 000 у касі в цукерковій коробці.

Відомий другу групу Даша Пісаненко вдалося перемогти рак, але виконати мрії – жити повністю в суспільстві: співати в рок-групі і записувати аудіокниги – вона не може. Під час операції лікарі «прокручені» м'язи, відповідальні за формування функції голосу і ковтання. У зв'язку з цим, Дарія має утрудненене говорити. Дівчина потребує реконструкції кісток верхньої щелепи і уранопластики.
«На жаль, лікарі в Росії не змогли зрозуміти, як відновити обличчя Дашино», - розповідає друг Дар'я Марина. З Ізраїлевого хірурга з Ізраїлю навчилися друзі Даша. Я пішов, щоб побачити його на консультацію. Він обіцяє виконати диво. Амір Аарон, назва спеціаліста, обраного Даша, є дуже видатним спеціалістом в галузі пластичної реконструктивної хірургії.

«Аарон після ряду тестів і зустрічі з мене особисто шокували результати лікування кращих лікарів Росії, але все ж погодилися на операцію», – каже Даша. Однак хірург не впевнений, що він зможе повернути голос Дарії. Вартість операції становить майже $80,000. Ціна складається з низки чинників: це кількість годин оренди операційної кімнати (близько 10-12 годин), а також кількості медичних працівників, залучених під час операції, плата хірурга, час інтенсивного догляду та реабілітації в лікарні.
До недавнього часу, Даша та її батьки, військові пенсіонери, не змогли уявити, що вони збирають цю суму. Друзі Даша організували концерти, ярмарки, тату-сесії за підтримки свого друга, але не зібрано потрібну кількість.

202247 р.

Смачність і конверт з готівкою
На другий день людина під назвою Даша від незнайомого числа. «Я впровадив себе Антоном Малишевим і попросив, де я буду ввечері подарувати подарунок», - розповідає Піссаненко. Малишев звернувся заздалегідь, що він не може бути там у людини. У призначеному часі Даша взяв великий картонний пакет з водія Малишева. "Приймавно в відокремленому місці, я роздрукував пакет, - згадує Дарія. Всередині була коробка смачної їжі та іншого меншого пакету. З "пряжками". У нього було три пакети доларів. Десять тисяч.
"Щоб сказати, що я дивився, щоб сказати нічого, - говорить Даша. Зараз у мене є необхідна сума. Час роботи вже заплановано - 1 травня 2014 р. Але проблема не повністю закрита - тепер необхідно зібрати кошти для подальшої реабілітації.
«Доктори Ізраїлю не можуть сказати точну кількість витрат після операції», – говорить Пясаненко. - Це буде відомо тільки при розряді. Я запитаю вас, щоб підтримати мене після операції, тому що тепер я тільки на початку довгої поїздки до кінця моїх страждань.

Незважаючи на діагностику без хмелю
Даша вже багато років, але все ще знаходить сили для боротьби за своє здоров’я.
«На початку літа 2010 року друг від Краснодара звернувся до мене, попросив мене зустрітися з другом, хто збирався на експертизу і не знав нікого в Москві», - згадав друг Дар'ї. - Я зустрів Даша на станції, взяв її до розряду. Я не мав місця, щоб жити в той час, тому це сталося, що ми подорожували разом протягом декількох місяців. Даша обходила багато лікарів, але «не всі захотіли працювати з нею», а діагностики були переважно безнадійні.
«Що я побачила Даша з лікарні, я не знаю, куди піти», - сказав Марина. Тексти пісень, а це означає: Але що хвилює мене про її, вона не дає. Так, це може бути сумним, він болить, але життя себе живе так сильно в ньому, так як кажуть, що він збиває ключ.

У Московському науково-дослідному онкологічному інституті ім. П. А. Герцена відбувся точний діагноз Дар’я. Лікарі діагностують рак слизової оболонки верхньої щелепи. «Я сказав, що цей тип пухлини може бути тільки фігурним оперуванням», – згадує Марина. Це означає, що потрібно видалити практично повністю верхню щелепу.
У MNIOI Dasha завершилася перша операція. «Після цього я розповів, що багато більше кісток були пошкоджені», – розповідає Дарія. Я не можу працювати і навчатися... жити в повному житті дівчини.
В цілому, в період лікування Даша пройшов чотири операції.
Я не можу зробити всі речі, які були частиною мого життя. Я був в панк-групі. Я не можу співати зараз. Я писав і записав їх як аудіокниги, говорить Дар'я. Я вірю, що після операції в Ізраїлі я зможу повернутися до нормального життя і заздалегідь я кажу подяку тим, хто допоміг і допоміг реалізувати вичерпне сон.
Тіло Даша має безліч рубців. Деякі з них приховані татуюваннями. У правій нозі не існує. Він повинен бути матеріалом для імпланта, але на жаль, він не працює. У серпні 2011 року на п'ятий день після мікрохірургічного втручання в судинну ногу щеплення лікарі виявили тромбоз.
«Коли Даша почала піднімати гроші на операцію, я бачив диво: повні незнайомці допомогло стільки, скільки вони могли, вона зробила багато друзів, які ще з нею», - розповідає Марина. - На жаль, її позиція - вижити, впоратися, відновити - приваблює людей. Я не думаю, що я можу впоратися з цим навантаженням. Але я маю кого-небудь, щоб привести, наприклад. й

-img6---

Джерело: www.facebook.com