506
Круель. Пам'ятник (3 фото)
Заплановано урочисте відкриття 23-го грандіозного відкриття.
Як ви можете побачити, Sholokhov сидить на човні (не обов'язково буде сміття), а коні головки плавають схилом від нього. Жахливий чоловік, щоб побачити, це Sholokhov.
Тим не менш, відрізок обличчя письменника нічого не порівнюється з неприпустимим жахом, замороженим на конях.
Першою думкою було те, що буде зручно сидіти на цих головах. Але на ближньому огляді виявилося, що вода буде протікати по схилу, тому можна сидіти тільки взимку (або навпаки, в сильному вогні, коли ви змочуєте тільки в радості). До речі, хіміки, можна сказати мені, що покласти в цю воду, щоб повернути червоний? Хочу закінчити склад.
Що може бути здивований, що я тримаю “горські голови” замість коротшого “горського”. Однак, якщо ми припустимо, що нещастяні тварини здаються плавати по річці і нижню частину не видно під водою, то вона все ще не зрозуміло, куди вона може бути там - в цьому випадку, штампований гірше, ніж автобус під час щітки, варто виходити, користь зимових лавок ака кінні голови дуже часто змащуються.
В той час як ми стояв, фотографуючи, сміхаючись і обговорюємо цю статую (навіть лиття, ймовірно,), компанія сумнівно-розповнена молодь пройшла. Також зацікавили, хто вівтар цього шедевра (припинили на ім'я будівельного підрядника, з великим змістом листів «з», «к» і «c»). Тоді деякі буми, які пропускаються художниками, завжди намагаються продати свої картини. Одне з митців, що життєздатно повідомили, що картина називається «морінгом на бобах», і якщо цей чоловік також прокинувся в руці, щоб дати, то просто « годинниковик ковбасного магазину в службі». Я дивлю, чи знає він, "на людину" (хто Шолохів)? І підприємці, які вийшли з своїх іноземних автомобілів з нагоди свята, вирішили, що це був склад «великий Мазай і коні».
В цілому я хочу, щоб перемогти себе якомога швидше. Що б не допустити, що він був побудований бажаний.
Скульптор Рукавішніков.
Маринка-с
до