Ми збираємося йти в парк.

Ми збираємося йти в парк. Знаходилися карусельські та знімальні діапазони. Я боявся карусель, і в тиші я боявся мене. Ну, тому що гвинтівка в руках була ходьбою і літати. І всі боялися я побачила когось. І я спробував ціль: кокерель або гном. Я незбираюсь кокерелям і варенням. Я був, бо я був дитиною.

Так ми почали їхати на парк. Зігрівається зовні, всю половину голої ходьби. Я був одяганий в шорти і сандалі з шкарпетки. Мама обурює повітряну сукню і тато wore світло штани. Моя мама дивилася на мене і сказала: «Ви дійсно знаєте?» Чорні штани під легкими штанами! Хто це? Дад сказав: "Що так і так?" Я просто кладу на мої штани вранці, змінити одяг? Мама сказав: "Так!" і ви не можете сперечатися з мамою. Ми довго шукали нижню білизну Dad. Але вони не знайшли нічого. Я сказав: "Дуже мій мама". Тексти пісень, а це означає: Вони білі! Але спина моєї голови охолодила свою пристрасть до моєї мами нижньої білизни. А мій батько сказав: «Чому я повинен йти без труси на всіх?» І мій мама сказав: "Я не доглядав більше." Відтепер немає нічого! Потім я покопав в шафу з пральнею і з особливим зеалом почав копати там і витягувати світло-нижню білизну, яку я купив для зростання, і вони просто тато. І ми пішли. Приходь на, я співую "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Я думав, що це була чарівна істота, як Eech або Bambra. А потім він дізнався, що це просто звук, не ім'я, і припинив любити цю пісню, і закохався в любов з іншим - "Червоний на чорному" групою "Аліса".

Я не пам'ятаю, що дуже добре. Я просто пам'ятаю, що робить коментарі всім. Ну, наприклад, «Ви тримаєте ложку некоректно» або там, «Не підніметесь». Або в цілому, дорослий дядько один раз сказав: «Це не добре, щоб вказувати пальця, краще показати з всією рукою». Я був розпущений і сказав, що я не мав права зробити зауваження до ліктів, навіть якщо вони були неправильними. І в кінці я навчався. Я маю лише один коментар для всіх. Не менше, ніж 90-річний аксакан. Про кільце. Що б. Вимкніть мене тут з вами...

Так нехай, я лизаю морозиво, і бабуся перед. Бабця в Сарафані. Тому що це гаряча. Сарафан дуже легкий і тонкий. І під Сарафаном, бабуся має сині труни. Вони виділяються. Я так званий! Я запустив і скажеш, "Воман!" Не знаєте, що ви не можете носити темний нижню білизну? Бабця спочатку стала сердитися і авокаска з кефіром росою, як прапорець над Палацом Рад. Тільки кефір не червоне, але білий. Як білий прапор роса авокаска. Ось ми йдемо. А потім батьки звернулися у світлих піддонах і «флаг» поні. Моя бабуся посміхається і доторкнулася нервів і волосся.

Моя батьківська апологізація для мене. Я був сором'язливим. Що пекло? Все було соромно! Я за неперевершеність, мої батьки для мене, і мій бабуся для комору. Після цього я припинив коментарі дорослим. Пройшов бабуся і увійшов в парк. У нас з’явилася бабуся і пилка, яку ми були у легких штаних і злодій. Я все ще не сором'язливий і ембаррасований. І я не можу попросити її прощення. А потім, в парку, я був їзда зануренням і зйомки на стрільбі. Він не вбити всіх. І що я думаю, на мій користь.

浜у 涓 蹇