Дама з собачками (24 фото)

У великому місті, які люблять собаки. Великий і невеликий, здоровий і хворий, вид і не так. Я просто зробив, це все. Собаки, що мешкали на вулиці, лякалися пасерами, розкопані в сміття, вони мисливці. Жінки врятували собаки, подаються, лікують. Тепер у них є будинок, харчування і господиня, паси-на крі з лука і практично не боїться, і ненакінчені цителі обходять будинок на десяту дорогу. Собаки витяжили «найбільш важливий собакний квиток». Ми вдячні міську подяку за хорошу жінку. Це казка. Щасливий кінець.

Насправді, в цій точці казка закінчується, і реальність виглядає так: кріпиться будинок в центрі Києва. Будинок має: втомлена літня жінка, кілька десятків собак, кілька людей без певного місця проживання і занять. У будинку є і ніколи не буде: тиша, тепла, електрика, мир, гроші. Дуже мало в будинку: їжа для людей, собака їжі, медицина для обох, сподіватися, що щось може змінити для кращого.

Тіредна літня жінка названа Галина Данилівна Шиянова – така ж, відома по всій Києву, «бать з собаками від Андріївський узвіз». Будинок, де живе більшу частину часу у віці 69, є великим «природою» для військового фільму: згорнуті підлоги, зламані вікна, коридори збиті зламаною цеглою.

На додаток до Галини Данилівни та собак, кілька людей більше або менше постійно знаходяться в будинку, з різних причин втратили своє житло. Як учитель консерваторії, траурний працівник з двадцятирічним досвідом та музикантом вже десять років служіння є абсолютно різною історією. Вони також знаходяться на одному шляху або іншому зайнятому у притулку: Даніловна з собаками до Андреєвського вийняти, чани з їжею і водою, щоб вивести, добре, є трохи ще - в цілому, "при роботі". Жива під тим самим дахом з цими людьми має певні характеристики. Гуси, які

Р

Іноді Галина Данилівна коротко йде на відпочинок в її квартирі на Борщагівці. Всі решти часу витрачаються в будинку – собакам необхідно годувати, мити, обробити, і інші «отримувачі притулку» не залишають надовго. Живе та підтримує собаки на пенсію та гроші, які управляють збирати на Андреєвському спуску у вихідні дні. Вона хоче відкрити свій власний тваринний притулок біля Києва, в старе сільське господарство. Він шукає людей, які пожертвують гроші.

Українська

Народився в Києві в 1937 році. У 47-му році в сирітці жили до восьмиго класу. Потім вона працювала в швейній фабрики – вона пришивала пальто. А потім закінчила медичну школу і працювала в лікарні протягом 22 років. Тепер перейменувати. Без дітей, без сім'ї. й

«Я отримав собі собаку. Вона зникла пізніше. Я шукав всюди, але я не знайшов її. Я отримав в Пирогово вперше – і побачив, як тварини забоюються там в барбаричній дорозі.

У Пирогово це так: є шість клітин, кожен з собакою. Це буде вбито в понеділок, це в вівторок. Я загинув, Корвалол відвертий, просить забій зупинитися. Я пішов близько 15 років і, щоб краще моєї здатності, купили собаки і коти.

«Етамінал і порошок були введені в цілих пакетах. Стирайте м'ясом на м'ясорубці, виготовили котлети і розсіяні по місту. Собаки загинули дуже важко. . . ?

На Андреєвському, але в самому центрі, біля міської адміністрації. Ну, люди ходять навколо. Один день жінка прийшов, журналіст з Німеччини. Про нас Я знайшов машину, люди, ми пішли в Пирогово - всі знають мене вже. Прихована камера захопила все, що сталося там. Тоді він був показаний в Європі, скандал був величезний. У '97, після цього скандалу, тварина була закрита. й

Коли у мене було 200 собак, у притулку в Татарці, я використовую для їсти їх у військово-морську школу і взяти їх до школи спілкування. Що в їдальні не закінчилося. Я знав всіх водіїв 62-го автобуса - я використовував, щоб взяти весь автобус з їжею. І всі вони знають, і цифри своїх «шкарпеток», і які в яких змінних роботах... Я все ще в їдальні в Бессарабці, щоб ви могли взяти лівовери для собак. Вона прийшла до них, і вони бородавні - ви, вони кажуть, є парамедичною, освіченою людиною - чому ви хочете мити страви в нашій країні? І тепер їжа для собак в ліцеї, в їдальні, взяти. Виходить 5-7 відро – що залишається після студентів. й

Я мав 7 собак у моїй квартирі – Я взяв їх до мого дому на той час, після того, як притулок в Татарці було закрито. Сусіди скаржилися. Я пішов десь на день, я повернувся - двері в квартирі розбиті, немає собак. Вони отруюються. Ердель мій – він був великим собакою – район в ліфті поїхав і обприскував отруєння, «черрі». Я подав їм, але я був недосвідчений потім – суддя перевернув все так багато, що справа була закрита. Тоді я поклав залізні двері, і хтось вже спробував вирізати їх з axe. й

У мене є близько 70 собак, і у мене є коти. У нас є старий будинок поза містом. Необхідно зробити паркан, провести газ і електрику, будувати огорожі. Купити окремий будинок для котів, і ділянку землі для саду. Вам потрібні гроші, багато грошей. І автомобіль для перевезення їжі і тварин. Не більше здоров'я. Фізична сила відсутній. Хочу відпочити, просто спати на чистому ліжку. . . ?

р.

р.

Авторизація

до