Britney, що ви робите?

Амаяк Хакобиан виграв за версією ahalai mahalai, який провів в третій тур 2 успішної ляся-масьякі.

Ще один прояв права збереження - фундаментальне право Всесвіту:
- Чи ви почуєте Араль?
- Так що? Але анальна борошняка!

Я просто в супермаркеті. Перед мною людина 35 років з чотирма дітьми: три великі і один маленькі в колясці сидячи. Приїжджає до виїзду. І біля касового реєстру зазвичай є стійка з яснами, шоколадами і презервативами. Цей молодий чоловік rakes вгору a пара пакетів презервативів і кидає так сердитися до батька в кошику з крім: "Для !!!" І сказав він,
- Виходите, ви чорти монстра!
І дамська монстр Вона сказала,
Я шкода, але я маю лише дві зупинки.

Я одягаю досить легко в принципі і єдине, що чорне на мене є плече сумка, пунктировані з різними значками, які емо відношення немає. Так я стоячи в метро, є gopo-kid сидячи поруч зі мною, починаючи з мене зі скляним оком, потім в моєму сумці і запитуючи, "Трофіне?"

Якщо вам запропоновано гнучкий графік роботи, то це означає, що ви будете згинатися на першій можливості.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Діти розводять через мами сумка. Мама:
- Арен вам не соромно? Не добре копати в чужому сумці!
Чи є хтось інший мішок?!

«Інновація народжується в стику!» - сказав головний менеджер і подрібнив пиво коньяком.

Бабай шоколад має перенап'яти років з точки зору якості інтимних дітей.

- Ви гіпохондріак.
до Що означає?
Якщо ви відчуваєте себе погано.

- Ви не дуже уважно. У той час ми знаємо один одного, ви тільки дали мені пакет презервативів, і ви використовували їх.

Скільки ви нагадуєте мені свого третього чоловіка?
- Скільки ви мали, мадам?
- Два.

Я хочу піти на Гаваю! Ось все! Пісок для дітей, сонця для дружини, акули для матері-завдання.

Правильний переклад «звороту» – це «зворотний».

Тільки наша людина може сказати кожен день, "Факс китайський степлер ..." і зберегти його.

Блондинка:
Я не можу спати в темряві, я не знаю, якщо я закрив очі або ні.

Жінки просто укусливі, дуже малощі і жахливо люблять.

Татарські вчені прийшли до висновку, що в доведеному «Несподіваючий гість гірше татара», жінки просто обговорюють чоловіків.

Кожен рік зубні пасти краще і зуби погіршуються.

Чому білі шкарпетки чорніють при носінні їх довгих і чорних шкарпеток чорні?

війна. Є два адміністратори театру в задній частині. Один читає газету і каже іншому:
- Ви знаєте, німці взяли Єлети. Тоо погано, це гарне місто.
- Приходьте! Ось місто: два зали чотирисотних місць!

Рано піднімається до того, хто нікому не дає.

- Ви одягаєте бесплату за нами?
до Так це - вбити Леньку, я буду носити після вас.