Металург

Один момент осені. Як звичайний, з матом.

На зупинці «Автосервіс».
Іржі відкривальних дверей. У салоні гранта вписується бабуся в кальфу, бочки-барельні скидки через турнік. Для великогабариту під крейдою коліс в порядку кулемета «максим» розкочується величезною сумкою, наповненою картоплею. Кожен сидить відразу ж поважає повагу старому віку, але засвоюється. Зіткнувшись прямо і протерти трудовий піт з чола, бабуся прикріплює її легку тюль на ногах і залишається стоячим.

Після бабуся в салоні матеріалізує блискучу пару.

50 років. Широкі плечі, висота баскетболу, дорогі сірі три, шикарна краватка, золоті манжети, квадратна щелепа, брита-полірована череп. Висловлення "гори!" Я брата!

20 років Натуральна блондинка з ніжками від черепних зубів. Леопардна куртка і сумочка. Сонце біла міні-спідниця. Білі черевики на високих шпильках. Трисантиметрові жирні нігті і контемптуозно змочуючи шахту на яскраво пофарбованому мордочку.

Вони тільки надходять через вхідні двері, а в самому кінці салону Ikarus можна почути Її помилково тремтіння з ігноруванням:
Я отримую машину вчасно, так! По дорозі я зловив машину! Це краще, ніж тут з цим! й
Він трохи втомився і в тон сну ріно:
до У нас є одна зупинка.
Вона стрибала в октаві: - Особливо! Ви знаєте, що я не можу стояти громадським транспортом! Я хворий! Тексти пісень, а це означає: І вони думають! Як смітник! Тексти пісень, а це означає: І ніхто не сидить! ... І тут немає нічого тримати - вони ніколи не миють автобус - є одна інфекція навколо! Ви хочете я тут ... з цих ... syphilis picked вгору?! ... - меч очі блискавки, блондинка демонструючи її руки на грудях.

Він мовчить піднімає очі на стелю. Вона, принесла до білого тепла, все ще шує в вухо, але гучне звучання закриваючих дверей висохла з Філіппіни. Автобус рухається.

Привід хвилею, а потім на світлофора перед нісом автобуса з десь на праві попує іноземний автомобіль. Водіння з відмінною чуйною "Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Відчайдушне шліфування і запах стяжки гуми.

Бабуся, забуваючи про сумку, в паніровці обшивки своїми руками до спинки найближчого сидіння. Сумка падає і картопля, як справжній горщик, з численними планочками летить до початку салону.

Симулятивно нездатна сила інерції блондинка збиває шпильки. "Крунчи!" сумочка леопарда розірвав його плечові хіти на вітрині автобуса. У всіх напрямках з радісною гамою, порошками, помади, парфумом і гламурним рожевим мобільним телефоном. Після вільного польоту лічильника і половини довгого, фіфу вражає її назад в турнікет, в якому вона застрягає з широкими очима, скручені губки, міні-спідниці, які підштовхують до вуха і випрямляють вгору і вниз її ноги.

Після розщеплення другої, блондинка надходить на картопляний волей, залишаючи хитрі сліди прямих хітів на її одязі. Хhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Момент тиші, автобус тремтить епілепто і рухається вперед. Фіфа в кафінській тиші падає з турнікету на брудній підлозі кабіни. «Брат», не дивлячись на свій супутник, допомагає ебать бабуся, щоб зібрати в чаші крихкої картоплі.

Стоп. Іржі відкривальних дверей.
Він підійшов її, вивчає її критично. Сходження над. Шиверс на плечі. Як пухнастий на плечі. Далі водієві, що скасовуються, випускають плямистий гаманець з чимось схожим на хороший кицька в неї. «Брат» від щирої вдячності, клаптує блондинка на пружних асах кільцево і просить себе: «Чому таке ебать?» Він сказав: «Чи простіше бути». Легко! . ?

Завіса.
до

Категории

Смотрите также

Новое и интересное