Осінь туман

Великий розповідь від цивільної авіації

,00 Р

... Осінь – це такий час року. Який Пушкін? Болдинська осінь - золотий...? Приходьте! Нехай я покаже вам, як золото це. Кінець жовтня не взимку або навіть кінець осені. Ні, звичайно, на півночі і в Якутії вже перевищили мінус, але в середній провулці ще не заморожують. У південних частинах Батьківщини і в цілому оксамитовий сезон так далеко. Наприклад, три дні тому я летю з Сочі. Це просто Lafa! Синє небо і зелені гори, краса небажана!

, Україна

р.

Але це Сочі. І як ви переїжджаєте на північ, повітря застудить і холодніше. Увечері в Москві температурні підходи нуль і, в результаті утворення туману. Ви коли-небудь відчували туман? Це такі неприємні, вологі, рогові шматки холодного повітря. Фольга відрізняється і нічним і ранковим і феєроном. Одна річ об'єднує будь-який туман - погана видимість. Я не буду сперечатися, коли на ранній ранок, перед першим променем сонця на дзеркалі води озера, блідо-блакитний молоток поширюється і плаваючою тут витягнеться жирна морква, потім не хочу кращого. Мирний мир і спокій. Але коли ви перебуваєте в салоні заліза з крилами, є темрява і вологість навколо, і вам потрібно сідати, і немає землі і немає землі. Ось 50 метрів, 30 метрів. Темність... Найгірше в цій ситуації те, що ви летите протягом декількох годин і на рідну смугу дуже близько, і в домашніх умовах ви чекаєте на гарячу пластину з пельменями, холодну пробку і теплий ребер. Але це так сталося, що фортуна (ма...!) виповнилося на виворітне місце, де приходить момент правди. Газ і знову. А ви подивитеся на стрілку паливного лічильника, «Що більше там? У літаку набирає висоти. Видалення шасі, клаптів, прискорення. Це ебать! Ви просто стрибайте 200 метрів від мокрого щита і все в долоні руки. Там немає погоди. Фог. Парадоксально, ніхто не залишив в небо. Не треба залишатися, я повинен піти кудись. У минулому тижні в Москві практично немає погоди. Так тепер в Шампері Домодєдово, як правило, тихий, в Шерметієво не потрапити, це не забезпечує як запасний аеропорт. Де? Ні, я не буду йти до Нижнього Новгорода, то я не втекти звідти. Є черга для вильоту, як за басейнами в публічній бані в радянські часи. Одна річ залишається: Пітер. Гаразд, ще один коло над Внуково і якщо погода не «затягнута», то схема Медудо-Дедум і далі без зупинки на північну пальмію. Але я не хочу! Так само для пасажирів. Вони не бідні. Вони чекали у своїх Мурманських островах, Калінінградах, Ростовах за кілька годин затримали рейси, переповнені натовпними станціями і, нарешті, майже втратили надії коли-небудь отримувати до Москви літак. І ось поганий удачі, що вже кілька хвилин від місця призначення, знову і знову, щоб бути затриманими до погоди. Ви не заздрили їх. Але раптом небес приймав життєздатність і давало маленьку надію на висадку у Внуково. Контроль заміром і погодою "прогулянки" на документах! Більше до білизни, інакше ви не встигнете. Подається згідно з третіми, дампен швидкості, коліс, клапанів, низького газу, скеля. 100,80,60,50 метрів ... Я бачу! Я бачив пляму жовтого світла під ногами. 30,20,10, ... дотик ... SELI! (Я хочу знайти кудись їздити). Ви не можете бачити щит. Fucking фольга. Хто піклується? Робота ... О, дякуємо Богу, він до. На автомобілі. Приходьте, лідер.

р.

Тут приходить пері ... Я думаю. Коротко про те, що погода в Внуково.

р.

Повернутися на дорогу завтра. І знову вгадуючи на кавових майданчиках, удачі або як звичайно? І під час курсу Мурманськ і нереально красивих...

Ох, дороги. !

Побачити вас в п'ятому океані!
до