Трансплантація

Не було флеш-моби, як це довго.

р.

трансплантація органів
1,1 км Людина пішов на відпочинок в Туреччині, Ізраїлі та ін. Він був викрадений, орган був вирізати. (якщо нирка - збереглися, якщо інші - знайшли корпси).
2,2 км Підписано договір про працевлаштування за кордоном. Він був схожою ситуацією.

Хто знає ці реальні історії?
Електронна пошта kimnat@mail.ru

Знімок екрана.

І звичайно, люди почали «запам'ятати» такі випадки.

до І було ще одна історія - людина пішов до Асхана, там він був викрадений, його мозок вирізати, і ніхто не був нічого. Моє брата ближнього друга, що не боїться.

до Це історія з мене! У мене була алкогольна трансплантація печінки! Електронна пошта: info@referatov.net

- Я вирізати орган на відпочинок в Одесі, поки я був в лінії для чебуреків. З тих пір я стала дівчину!

Один чоловік пішов в шаверму, і там він спокійно вирізати орган і продається його під вигул курки.

Одна жінка купила помаду від гіпсу, викласти на її помаді, потім бачить трохи паперу злипання, вона витягає її, і це говорить: «Ви народилися з раком!»

- або в іншому випадку.
Один чоловік придбав американські джинси на ринку, він використовувався для зносу трохи, він виглядає, їх ремінь трохи розтягається. Він нарізав його, і там - воші спеціально пришивають.

Жінка купила китайський килим.
До дня килимок нагадує килим.
На ніч портрет Mao Tse Tung світиться зелений в труні.
О, китайці.

Моя тато працює як лікар-патолог, і до того, що він був лікарем, тому він сказав інцидент про те, як спеціальні сили на півночі навчалися і одна спеціальна сила вносить підбір і їсти свою печінку, і мій тато був тільки лікар. Так, команда SWAT вистрілила ведмедя з деяких надсекретних кулеметів, а Дад перепланував полярний ведмедя печінки до команди SWAT.
Тільки у всіх випадках, коли полярні ведмеді мають отруйну печінку, і Пап не знали про це. Тато передається до патолога. Правда, тато не може розповісти про це, він дав підписку, але після трьох пляшок горілки він забуває про отримання.
У одному розважальному центрі зняли 12-річний. А рага з хлороформом була кладена до сну і лютого. Батьки занурюють, вони шукають ебать.
Через три дні дитина з'явилася в одному місці. Він не пам'ятає нічого без однієї нирки.

до Ось ще один випадок!
Узбек, ходив по вулиці. І забивають шкурі ніготь прямо в мозок - Для Христа він каже, для нас. На щастя, журналістка пройшла. Він перекручував голову і пересадив мозок прямо на вулиці до мого друга - врятував його, тобто. Правда, мій друг тепер працює як janitor, так як раніше, не може - він не має кваліфікації. Але він отримав роботу в молодому, динамічному PR-агенції. Про спорт пише 400 UI безкоштовно, розум, графіка.

Я теж пам'ятаю, що історія була реальною. У чорно-чорному місті одна чорно-чорна дівчинка, чорно-чорна скальпель вирізається чорно-чорною печінкою. Цирроз - це небезпечне захворювання, особливо в Африці, де погана санітарія і медицина. Про нас

- Так, тут ще одна. Я пам'ятаю збирається в Туреччина ... Я пішов до бару на ніч. Я відверта tequila first, пиво потім, трохи пізніше знову tequila, потім коктейль або щось, потім - Я не пам'ятаю. Хлорформ повинен бути евтанізований. Я прокинувся вранці - Я нічого не пам'ятаю, відчував всі органи, залишаючи тільки череп, щоб боляче і кишечник відварити. Я, і рот... Для сухого затвердіння ... І чорнило - вирізати все з, bastards ... Ось як вона йде.

до Або в іншому місці я підписала угоду про працевлаштування за кордоном. Робота є spit ... Поверніть весь день і почекайте своїх органів, щоб вирізати. І гроші для цього нестерпно оплачується... Ось ми йдемо. Я прокинувся там, коротко, а органи всі на місці і не дали грошей. Не зловживати в цьому приманці! :()

Один чоловік пішов в Туреччину і його печінку впав.
Все про чарівну всю інклюзивну систему!!!

І ось ще один випадок. Одна людина була обрана до Думи на списку правлячої партії, а їх мозок і серце. Історія реальна. Якщо ви не вірите мене, поверніть на будь-які новини.

І ось реальна історія: Я пішов до Чукотки, до Анадир. А ввечері ходив поруч з клінікою. І з'явилися філіппінські гірки, вони розгоїли себе як місцеві анестезіологи. І це так, як вони шукали у пацієнтів, і вони були фактично викрадені їх органів. Немає операцій для прибутку. І іноді люди з шлунку безпосередньо засвоювалися їжі, витягнутих і ate, і людина нічого не помітила.
Але після того, як вони були підозрені, і вони підписали договір про працевлаштування на роботу за кордоном, і було схоже на ситуацію.

І в стаціонарі, де мій тато працює як патолог, один день холодильник зламався, і вогненник в крематорію зап'явся, впав і пробивав себе в голові. І на ніч, коли всі були повстанці, смертники підуть на парк і заглибили ампутовану людину залишається там, ймовірно, після того, як він загинув, і пожежник був похований, тому що Дад ніколи не бачив його знову. Криматорій з електроенергією.

І ми не робили. У нас є одна дитина, коротко, з дівчиною приглушена і вичавлена, все вже стоїть ябу, і вона як, "Я не те, ні, ні", а потім батьки прийшли, і не дарували, коротко.
Ну, він пішов додому, прийшов, подивився на, і мій мама варила печінку, і мій тато був п'яний.

Ще один чоловік пішов до нього і мав хороший відпочинок.
Він вже втратив свій орган. Свою дружину зрізають - своїх друзів у Віні з рештою зустрічали кілька разів.

Ще одна людина підписала договір про працевлаштування за кордоном. У Туреччині, yeah.
Він прибув туди, водій таксі дав йому щось з пляшки, він втратив свідомість протягом декількох днів.
Потім він прокинувся і він мав 4 нирки і два органи. Думки, які в Асхані, що піти, так що додаткове різання ...

А потім з'явилася історія двох хлопців, які збираються до Німеччини на відпочинок. А ми п'ялися там, отримали високу і піднімалися вгору, щоб приклеїти прапор, бо там були патріоти. Друга світова війна.
Я майже забули! Один з них був видалений зуб три дні раніше.

На Ленінському проспекті, чорний бумпер з SSD номерами приводів в нічний час і знімає неповнолітні. SSD означає Смерть радянських дітей. А органи влади, як правило, приховують її, так скопіювати її в журналах.

Одна жінка мала чоловіка, лідачний чоловік і паразит. Він не захоче працювати і всім був голодним. Жінка кохала йому більше життя. Один день чоловік каже: "Жінка, встановити таблицю!" І вона каже: "Нові, мед!" І приносить йому смачний желе. Їжа та праїз. А потім він просить, "Що не з рукою, дружиною?" І його дружини, виходить, зробив йому желе своїми пальцями. І вчора желе був, виходить, від неї пальці.
Якщо адміністрація будинку не домогло, вона б відварила себе так поступово!

Ось ще одна історія:
У Туреччині було підписано угоду про роботу.
Тепер він розрізає нирки і інші органи з дерева і продає їх в базарі в Хайфа.
Звичайно він робить.

Одна дівчина тушкована з спонсором на море.
На шляху з аеропорту втратила свідомість в машині.
Я прокинувся в пурі, і 30% її шкіри відрізати.

І ще один чоловік підписав договір про зайнятість, щоб працювати в якості підробки, і він відвертий і не прийшов. Так він був зрізаний на штрафний орган, алкоголікований і проданий як вібратор.

Я був в лазні в одному випадку.

Ми всі пішли там, і нічого не помітили – пара добре, плита спекотна. І ванн правий. Тільки він, пастуда так зумів запарити, що він лікував нирку з людини через анус безпосередньо з віником. І продається відразу в Академії Сеченова - це просто поруч.

І вони половили його, як - він б'є чоловіка з бюветом, і нирки не летять! Він знову потрапив, він не літає. Баня кидається подивитися (про те ж саме місце) - де знаходиться нирка? - Ах, немає нирок, тому що чоловік був донором. Є інші хлопці, які приходять і виглядають на них. Ну, вони загрожують їх. І продаються органи - не загубитися.

Мій друг був в Еміратів один раз. Він зустрівся з красивим еміратом, і чоловік вирішив взяти помста і в підвалі клініки в несанітарні умови, друг відрізати орган. Тепер він отримав отвір перед ним, що він ссанимі, і ми робимо задоволення від нього для того, щоб мати два дупи.

Один друг пішов в перукар. на стільці, щоб читати журнал, навколо нього дівчата почали ходити з boobs shaking їх дупа ...
Він виходить зовні і його волосся відрізається.

Або тут, теж, друг пішов додому ввечері. Я познайомлюсь з хірургами п'яти.
І скажуть: «Вибрати нирку або телефон?»

І я маю подругу вогненної подруги сказав, що її подруга запрошувала до лазні, давала їй дорогі коньяки, а потім вона не пам'ятає. Але вона все ж жива, тому нирки все ще живі.

Я чув це:
Чоловік прогулявся в Санкт-Петербурзі на Невський. Прогулянка, тому я не торкався нікому. Припустимо ван прибуває з написом «Хрещатик» на тілі. Тоді запитайте, «Чому ви хочете смачний бунг?» Натюрморт... Не хвилюйтеся, це безкоштовно. . ?
Ну, цей чоловік був довірою, отримав на ребро, досягнутий на бункер і взяв його. Тоді він навпіл сам і половину до своєї сім'ї.
Не знаю, що було зроблено в цьому бункері. Але з цим чоловіком відбуваються великі зміни. Він стане національним лідером.

Після того, як друг купив хаварму, я дам шахту нормально, і друг вона якось дивно переїхала і вели. Друг дав йому патологу для досліджень, за які він подякував йому кілограму свіжої печінки людини.

У ультрапроданих DVD-дисках, на пульті дистанційного керування, вони обертають диски на непрозорі швидкості, диск летить з приводу, на легкому траєкторії відрізається орган користувача і бере на Китай для подачі місцевих жителів. Люди називають ці диски НЛО.

І ще одна дівчина отримала роботу в Туреччині як офіцера, і половина літака росла, і кожен повернувся з великою кількістю грошей. Тоді чоловік однієї дівчини вирішив дізнатися, чому поцілунки так добре оплачені в Туреччині, і виявилося, що дружина не має мозку.

Це річ! Одну наречену віддали на її весілля, а потім вона була знайдена підвіска в пансіоні на свідченому краватці і така нота до вії приколів приколів до вії - попросила вас відлякати в моїй смерті. вона ще була вагітна від свідка, і він був Negro.
Він був визнаний своїм рукописом і відправив в тюрму.
Тоді він сів і почав збирати гроші на метро і розповідаючи всім, що він був збитий на американський пілот.
Написати нам!

А в Північній Кореї всі жителі вирубають свої нирки, а потім продаються на захід. На Заході все ще надається гуманітарна допомога. Розмова про ракети – все про кришку.

І в 1980 році на московській, відвертій воді від вендингових машин і не промивають склянки. Тоді вони знайшли сумку з трьома монетами, а сумка була банківською сумкою і оцінили, що він вже провів кілька тисяч.

Один друг шахти сказав мені, що один раз його друг був укуслений кенгуру, і його обличчя був відкусом, тільки його лівий очей був лівий без нижньої повіки, його чола і половину рота. Таким чином, цей кенгуру був спійманий, частина її нечіта була вилучена і пересаджувалася до жертви, під бородою тепер не особливо помітна ( випадок було в Туреччині, в той час була епідемія крабів). Так кенгуру врятував обличчя людини, і вона була лівою без хропіння.

І колись був такий випадок, сини пішли на піонерський табір, і одна дівчина зникла там, одна з старших груп. Вона мала особливий знак - татуювання "Я люблю татуювання" на лівому грудях. і так, як тільки батьки прийшли до одного з дітей, які раніше були відпустки в Туреччині, і перед ходом до табору пішли на чанські покупки і купили ковбасу.

У Москві, в районі Тверської, використовується для того, щоб бути однією кав'ярню, де був заварений чай ромашки в місті. Відвідувачі були валом і весь цей чай запікали: cho, смачно. Одного разу я замовляю цей чай і я чую від кухні крісель: Ні, ебать! Я не сказав! Я не можу це зробити більше! - і людина виходить, як варити або дарувальник. Все в білому - рум'яна, варильний горщик - і руки загортають в бинтах. Ні пальці на всіх.
Він, виявився, називався Романом і в кожному чайнику було вимушено викласти на фаланкс.

І я можу розповісти вам ще одну історію, про дівчину. Вона дуже сподобалося їсти баранину бутерброди, і колись вона дала колегу сендвіч, як це, але колега з баранини відмовилася і їсти тільки хліб і вершкове масло, потім баранина дівчина взяла з нею в басейн, щоб не відкинути його, і забути в шафі.
Тепер вона працює без руки.

Про це заявив журналіст. І вони кладуть його вниз і вони хотіли вирізати мозок. Відкрита черепа і нічого немає. І дайте йому йти. Коли він повернувся, він нічого не пам'ятав. Тільки шрам на голову подряпини. Він ще працює журналістом.