10. Пади для людей, які страждають метеоризмом
Уявіть ситуацію, ви перебуваєте в натовпі і раптом є маленька неприємність – ви, щоб покласти його злегка, зіпсував повітря. Винахідка, запатентована в квітні 2000 року, допоможе уникнути незручності. Спеціально розроблені прокладки зберігають неприємний запах.
"Ваш продукт дійсно допоміг мені." Прогулянка в маленьку кабіну, де я працюю, працівники іноді навіть кладуть на свої маски для дихання деяких свіжого повітря ... Тепер, коли у мене є бажання зіпсувати повітря, я швидко кладаю колодку в моїх підробках і нічого не хвилююся. Прокладки також відмінні при муття звуку. 9. Пристрої для розпізнавання зіткнення з пішоходом
р.
Коли стикаються з об'єктом, автомобільні драйвери тепер можуть знати напевно, якщо об'єкт був людиною. Запатентований винахід, який включає в себе спеціальні датчики в бампері автомобіля і коробки двигуна, з високою точністю можна визначити, хто ви потрапили – пішоходів або якийсь незрівняний об'єкт. Для тих, хто буде знімати наступну версію – це може запобігти зіткненню, що буде трохи корисною?
8. У Пристрій, що захищає вуха тварини
У вас є собака, яка має довгі вушні вуха, якщо так, ви годуєте його? Коли вона їсть, вона часто отримує вуха брудними? Це серйозна проблема, яка нарешті була вирішена. Патент США #4233942 - це саме те, що вам потрібно. Особливі вухозахисники не дозволяють собаку розфарбувати вуха під час їжі. Не запитайте себе, «Чи мій собака дивиться смішно з цими трубами на вухах? й
7. Про нас Сурфборд струменя
У правді це винахід не означає. Уявіть, що ви знезаражаєте на дошці вздовж хвиль Тихого океану і раптом на вас чекають ковпаки. Якщо ви на регулярній дошці, то, oops, bummer. Але при струменевій плиті аку не страшний, тому що можна швидко відійти від небезпеки. Так, прекрасний винахідник, але він, ймовірно, повинен бути проданий разом з пристроєм з точки 9, тому що надлишки на швидкості струменя є небезпечним явищем, яке збиває все на своєму шляху. З іншого боку, людина, яка загинула з зіткнення з джетним сюрфером, може ввести післявиживання з фірмою, яка загинула незвичайну смерть.
6. Жнівень Келихи магнітні
Згідно з патентом, «Планки окулярів викликають дискомфорт для людей, що надягають окуляри ... і навіть залишають довгострокові відбитки на голові». Інвентар Девід Пешель займався вирішенням проблеми. Обрана картина, щоб використовувати такі окуляри, потрібно видалити вуха хірургічно і вставити магнітні кільця замість того, щоб окуляри легко кріпляться без незручних дуг. Це радикальне рішення, це не так? Ну, вушка не дуже збирається боляче. Наклеючі магніти просто прикріплюються до храмів.
5. Умань Метод підвищення кота
Цей винахідний винахід передбачає "режисер лазерного променя на стіну або підлогу, потім зміни напрямку променя так, щоб яскраве світло рухається нерівномірно, привертаючи увагу кота." Іншими словами, пропонується викопувати кота лазером. Якщо ви можете запатентувати таку ідею, чому не придумайте пропозицію запатентувати «Метод жувальної їжі», який складається з «заправлення їстівних об'єктів у роті, застосувавши тиск щебеню для розтягування зазначеної їжі, щоб сформувати масу, яка може бути набряклою. й
4. У Метод висівки
Пам'ятайте, як ви гойдалилися на гойдалці, як дитина - по черзі занурення однієї ланцюжка, потім іншого, трохи зміни положення тіла, сидячи на горизонтальному дереві. Ви знаєте, що? Цей метод був винайдений Стівеном Olson. Так, так, він запатентував не певну конкретну модель гойдалок, але спосіб скеляння на гойдалці.
3. У Високоефективний імітаційний апарат
Цей пристрій був винайдений Альбертом Кохен. Він пояснив необхідність такого винаходу: «Особливості спортивних ігор і змагань «гей п'ять» один до одного, коли один або той, хто підтримує виграш. Але якщо людина сидить в домашніх умовах самостійно перед телевізором, він не має ніякої частки своєї радості, тобто ніхто не дасть п'яти. Це те, що машина була розроблена для. Тепер уявіть чоловіка, який сидить окремо в сорочках в квартирі і змащуючи механічну руку, щоб поділитися своєю радістю з нею під час перегляду майбутньої гри.
2. Зручно керований розважальний апарат для «використання ас»
За патентом, цей пристрій призначений для розваг. Людина перетворює важіль, викликаючи обертання взуття, закріпленого на осі. Туфлі перетворюються навколо і поперемінно вражають асами розважальної програми. Я дивний, хто хоче ігор, як це? Можливо, батьки, які занадто ледачі, щоб пробити своїх дітей? Або це садо-масо пристрій?
1,1 км Іграшка тварин
Дивитися на малюнку. Цей пристрій, як зазначений в патенті, може бути виготовлений з деревини або дерев'яних компонентів. Так, ти правий, мирдо запатентував палицю. Уявіть, як ідея запатентувати палицю прийшла до винахідника: ходити собаку в паркі, він побачив дерев'яну палицю і він придумав революційну ідею кинути палицю і замовивши собаку, щоб принести її. Собачка приніс палицю, і я можу чітко бачити, як очі хлопець почали розширюватися, він повільно піднімав палицю з землі, подивився на неї і «О! eureka!». З шаутами «зрівняли мені, Томас Едісон є повним профаньєм» хлопець побігає додому по парку, відкидаючи палицю перед пасерами. Ми не будемо так здивовані, якщо цей винахід був відхилений 12,000 до н.е., але не дивно, він був запатентований в 1999 році.
до