Неймовірні пригоди монголів в Росії (18 фото + текст)

А_vishnevskiy пише:
Другий день в Москві завершився найбільш спортивний турнір з усього, що я бачив - чемпіонат світу з хокею з м'ячем. Я взяв участь тільки матчі монгольської національної команди, які зазвичай зібрали близько 60 глядачів на Олімпійських іграх. Вирощування турніру стало культовим матчом між Монголем і Естонією, в якому сини степу не змогли порадувати своїх шанувальників і втратити з рахунком 0:8. Гіркота перемога була компенсована для мене своїм знайомством з видатними контемпорами - першим монгольським космонавтом Жугардемидином Гуррагчі і лідером монгольської національної команди в хокею з м'ячем Давадором Мунгунхуяг.

У Москві важко знайти більш веселе місце, ніж Radisson Hotel, де розташовані учасники світового кубка Хокей з балом. У турнірі беруть участь тільки дві команди. На Москву ще 11 команд. Хокейські гравці з Казахстану сидять в барі і змагаються, які п'ють більше. Нідерландська ходьба навколо, вони кам'яні? На підлозі, де розташована національна команда Білорусі, є більш схильні до хокейних гравців. Канадці весело відпочивали своїми руками - це десь сколите кошик, кладуть його коротку воротарку в неї, кладуть діапери на нього і кладуть пом'якшувач у роті. Хокейські гравці візьмуть участь у всіх номерах готелю, вибивають на дверцятах і запускаються до диких сміхів.

І тільки одна команда строго дотримується цілодобового відключення. Це реальні фахівці. Назва їх монголи.

Генгайські спадкоємці Хана беруть участь у чемпіонаті світу з балету на третій рік. У попередніх двох турнірах вони втратили всі матчі, крім одного проти естонців. Цього разу сини степів вирішили націкавитися більш серйозними досягненнями – і три місяці до початку чемпіонату світу вони показали на чемпіонаті Росії. Монголи допускаються в найнижчу лігу, де команди з Іркутської області переважно грають.

Три місяці успіху і прогресу. Як Чойяв Баасадаваа, віце-президент Федерації монгольського балу Хокей, сказав мені, його команда грає краще і краще з буквально кожен матч! Перша гра в нижню лігу російського чемпіонату, монголи втратили в Шелеховську металургію з рахунком 0:38. У другій грі вони втратили тільки 0:36. Незабаром різниця в балі склала лише 10-15 цілей. Тепер монголи часто втрачають менше десятків цілей, а їх найкращий результат був 2-7 перемогою в Брацькі. «Імагін, ми забили стільки, скільки двох цілей і задумались тільки сім», - розповідає Чойяв Баасанава. Коли він говорить про те, що він стикається з візитною карткою, і я можу навряд чи тримати мій сміху – його папка знаходиться на монголі. чистий домен.

Ім'я Чоійяви не просто. У Росії він буквально переводить як «понеділок-п'ятниця». Чийяв народився в понеділок і його сестра народилася в п'ятницю. Згідно з Днем тижня, на якому народилась дитина і старший брат або сестра.

Чийяв був таким, що він виступав перекладачем при спілкуванні з Давадором Мунгуньхуяг. Цей 20-річний хлопець називається лідером національної команди Монголія, і з хорошої причини - на Кубку світу він зумів забити мету і надати допомогу.

«Я не вважаю себе лідером команди – я звичайний льотчик», – коментує Мунгунхуяг. Його ім'я може бути частково перекладено російською мовою. Мунгун означає срібло в Монголії. Але слово «гуяг» не має перекладу.

«Чому ви виконуєте під номером 13, він вважається нещастям? й
«Я був просто відданий номер 13, що все,» Мунгунхуяг відповів.

Чи не випадково, він вивчається юристом. Моєю Муніхуяги є стати прокурор. Тоді він може зробити $250 на місяць - божевільні гроші для Монголії! Тим часом Mungunhuyag, як і інші монгольські хокеїсти, живуть на 100 стипендії. Для підтримки сім'ї достатньо. На місяць тому дружина хокеїста ім. Кишина подарувала їй першу дочку. Молода родина живе в серці Юлан Батор. Разом з Мунгунхуяг, дружиною та дочкою, батьками Мунгунхуягуяг та п'ять братів, які живуть в юрті з родинами. Я особливо кларатифікований кілька разів, чи існують будь-які розділи в юрті. Я не з'явився.

В цілому, монгольські хокеїсти прийшли на Кубок світу з причини. Вони прийшли до продажу капелюхів. Ми завжди беремо наші капелюхи з нами, - сказав Мюнгунхуяг. Фокс-худі капелюхи – наш національний одяг, і ми представляємо цілу монгольську на чемпіонаті. Тексти пісень, а це означає: Це тепло в шапці! Так не потрібно носити капелюх. й

Більшість хокейних гравців привезли кілька капелюхів до Москви і вже успішно продали їх. Ціна питання $100. У Монголії хокейні гравці взяли 50. Більшість покупців – гравці інших національних команд. Трейдінг говорить про те, що іноді пішли прямо на лід під час матчів.

Важливість капелюхів у монгольському житті переконливо свідчить історія мого знайомого з Югдердемидином Гуррагчем, першим монгольським космонавтом. Я не знаю. Я хотів запитати, але я заготів. З першого монгольського космонавта, який є довірником хокею команди, спочатку просто плутати дивний акт. Для цього необхідно підійти його і почати розмову, як Гуррагча відразу з якоїсь причини... кладуть на хутро капелюх.
до Тексти пісень, а це означає: Це те, чому вам потрібно капелюх? - питання до астроната.
У Монголії, говорячи без капелюха вважається невідповідним.
Я шкода, але я не маю капелюх, я не маю на увазі, щоб скасувати.
- Ніщо, це тільки для монголів.

Jugderdemidiyin Gurragcha є одним з найпопулярніших людей в Монголії. У 1981 році отримав звання Героя Радянського Союзу з відзнакою ордену Леніна та медалі «Золота зірка» - за успішне виконання міжнародного космічного польоту та відображення мужності та героїзму. Звичайно, він також герой Монголії. Більш того, Югдердемидійін Гуррагча є одним із 76 депутатів Монгольської державної Думи, які називають Великою державною слуховою.

Монгольські любителі (і десятки з них прийшли до Москви з Улааньбатара) сказали, що я був дуже щасливим у розумінні, що я знайшов космонавт. Дуже рідкісний випадок. Я не знаю, якщо ви можете вірити їх, але насправді астронаут і я розмовлявся вранці, і він мав мінеральну воду в руках. У будь-якому випадку, Югдердемидин Гуррагча зробив найкраще враження. Я ніколи не говорив до астронавтів, тому я не просив нічого з хвилювання. Про загальний стан спорту в Монголії. Gurragcha - сказав він дуже стурбований всім монгольським спортсменам, але його основні пріоритети є волейболом і хокейним хокею.

Gurragcha використовується Федерація монгольського хокею як приманка. Його ім'я і репутація дозволяють йому підняти гроші на хокею. Але не всі кошти, які піднялися, сприяють розвитку монгольського спорту. За словами головного тренера монгольської національної команди Євгена Войборова (від Іркутська), варто монгольські хокеїсти випустити нові ковзани, так як половина команди відразу продали їх.

Захоплення в команді. Є лише одинадцять з них, а також хокеїсти на суді. І судді не дозволяють хокею грати без шапки. Таким чином, при заміні, монгольський хокеїсти, які залишають місце, завжди проходять ковпачки до своїх замін. Разом, шкода, з дролом.

Монгольські хокеїсти залишили рідні серти і дрол з причини. Вони роблять це в ім'я Сочі Олімпійських ігор. Так що хокею з м'ячем був включений до олімпійської програми (і російської команди, відповідно, буде отримувати золоті медалі), необхідно, щоб цей спорт займався якомога більше країн. В даний час в світі є 23 національні кулькові хокею. 10 цих федерацій не мають хокейних команд. Немає команди. Підгузка. Федерація монгольського хокею також працює без хокейних гравців протягом двох років.

Всі 13 національних команд у світі грають свої матчі в олімпійському спортивному комплексі. Вміщує близько тридцять тисяч осіб. На матчі між Монголем і Сполученими Штатами, є шістдесяти людей, не більше.

Дивитися матч просто смішний - Американські хокеїсти легко збити всіх монгольських захисників, таких як стовпи. Монголи якось не протистояли - вони самі відходять від опонентів, кидаючи м'яч до мети. На 16-0, диво відбувається – кулька, якось розгортається в Американську мету. У монгольському вентиляційному секторі радість над дахом. Одне з шанувальників монгольських (Я б згадував своє ім’я, але я не пам’ятаю його, але я не можу сказати) пояснив: Ця мета - великий успіх для всіх Монголії! За перший раз в історії, монгольська команда забила мету для команди США в будь-якому спорті!
Збіг закінчується з рахунком 1:17, але монгольські хокеїсти щасливі. Вони фотографуються цілою командою, надаючи автографам (!) любителям Сибіру (!!!). Найбільша черга для автографів, звичайно, є для Мунгунхуагу. "Ви повинні збити Естонії завтра, ми будемо за тебе, - сказав Сибірн.

Відповідач національних команд Монголії та Естонії наступного дня збирає аудиторію безпрецедентною для обох команд. Про чотири сотні людей! Битва титанів, Монголія – Естонія А десятки школярів зі спартаком шрамфами chanting «Монголя» і jokingly запуск «хвиля». З сусіднього сектора дівчина працює і починає виховувати шарф CSKA, дражаючи Spartacists. Від усього звучання і штани «Монголя-Монголя».

Узагальнений ентузіазм не поділився тільки монгольськими хокею. Вони дають можливість естонцям роздрукувати виходи один на одному, і намагатися так з п'ятою національною командою Естонії відкриває забивання. Естонці не сповільнюють. І вони не дуже естонські. З 15 хокейних гравців, 12 російських прізвищ - Сметанін, Попов, Тарабанов. Я не відповідає будь-якому опору з монголів, естонська національна команда забиває 5 цілей до перерви. У другій половині естонці чітко зберігають енергію, але якось повторно забивають ще три рази. Результатом є 8:0, сини степу розбиваються до пилу ...

Що сталося з нащадками Генгайського хана? (на тис.-туговому векселі зображений його) Жорстка правда розкрила матч головного тренера монгольської національної команди Євгена Войлова. Виявляється, що на останньому турнірі в Ірландії, шість провідних хокейних гравців просто втекти з команди. Не тільки команда без кращих гравців, але ці шість траєкторів, навіть живі в Ірландії, принесуть плутанину до команди. Вони закликають всіх інших гравців і закликають їх до Ірландії, розповідаючи їм, як чудово, вони як незаконні працівники.

Наприкінці історії про монгольську національну команду є вражаючим монологом монгольського тренера Виборова.

Після виходу шести ключових гравців команда повинна перебудувати гру. Я дуже боявся тих моментів гри, коли м'яч знаходиться в нашій команді, тому що ми організуємо цілі в своїй цілі. Іноді ми керуємо збити м'яч на іншу половину поля. Але це все ще недостатньо, щоб грати нормально, тренер укладено філософсько.
р.

3610Р. 4200Р.

р.

(Рівне)

р.

浜у 涓 蹇