Москва в масштабі (26 фото)

Я думаю, що не всі Московіти знають, що в майстерні планування будинку на Бресті, з 1986 року існує масштабна модель міста Москви з розміром 12 х 12 метрів в масштабі 1: 500. Крім того, макет постійно підтримується в сучасному стані, і якщо в місті з'являється нова будівля, необхідно встановити на макет.

1,1 км Спочатку ми розглянемо різні моделі нового елітного житла. Навіть масштабні моделі автомобілів тут є поршні і ягуари.

2,2 км Хороший макет стадіону.

3. У Собор Христа Спасителя в Москві.

р.

4. У Ще один розкішний будинок.

5. Умань Дитячий майданчик в елітному дворі.

6. Жнівень Вид майданчика вище.

7. Про нас До речі, які ще не знають – це перетвориться на площу перед білоруською залізничною станцією. Зверніть увагу на реконструкцію воріт, які лежать горизонтально під дорогою.

8. Парк "Старий Москва" в Соколники. Тут вони обіцяють відкрити маршрут дитячої залізниці, на якому можна пересуватися між різними точками парку.

Р

9. Навігація У 1999 році було прийнято постанову про відновлення ансамблів та відновлення історичних будівель на їх території. Кожен ансамбль буде включати в себе два основних стели і дорожню покладку.

10. І на Московському Кільце-Дорогі, на кожному шосе будуватиме ансамбль «Ветри ворота». Ми вже знайшли автомобільний спонсор, я вірю, що вони будуть відкриті автосалони.

І тепер ми переїжджаємо до найважливішого макету. Зйомка з висоти пташиного вигляду дерев'яних будинків Москви. Коментарі будуть тільки на найвідоміших місцях, я рекомендую вам вгадати всі інші.

11. Загальний вигляд макета.

12. Кремля, ембанкмент Кремля і канал прохід.

13. Швейцарський готель і будинок музики на Павлетській.

14. Що буде побудовано на місці зруйнованого готелю «Росія»

15.00 р. The Yauz Gate Square and the Big Ustina Bridge.

р.

16.00 р. Вид на річку Москви проти струму.

17.00 р. Зіткніть його, huh? Earthshaft, право - Курська станція.

р.

18 років Площа Калуги. м. Жовтень.

19. Кримський міст, а на відстані можна побачити, як перебудувати «Червоне жовтень».

20. Чи знаєте вони?

21. Новий Арбат, вид на місто.

22. Ось, вгадувати.

Р.

23. Це теж.

24. Це легко. Сталінський хмарочос, будівля Міністерства залізниць.

25. Вода, де?

26. І, нарешті, схема майбутнього розвитку транспортних доріг. Незважаючи на те, що незабаром місто буде мертвим.

Переглянути макет і дізнатися плани розвитку міста за принципом можна будь-яким. Адреса - на сайті верстки, яка зазначена на початку в'їзду. І є ті, хто бажає відвідати Музей радіотехніки у вівторок, 22 квітня?

Джерело