Коли вони хочуть їсти (і вони завжди хочуть їсти), вони кричить.

Коли вони хочуть їсти, вони лікують голосно. Як я ходив минулого цього іржі труби, що тримає паркан, я чув їх наполягають дзвінки. У вихідні я вирішив побачити, хто був кричущим.
Я не думаю, що в цій трубі, не десь поруч! Я зрозумів це, коли вона вдарила дошку, що я мав можливість намагатися безтурботно. Зіткнеться відразу.

Дуже добре, що у мене є камера.

5836679

Вони в трубі! Ніж знаходиться приблизно в 1 км від вершини. Спочатку я став дуже хвилюватися про курчат. Це жарт, коли ви не можете літати. Я відразу думав про витягування труби, відрізаючи його болгаркою або, на гірше, працюючи з пилкою на металі, щоб отримати їх звідти.
Але це добре, що я вирішив попросити людей, які знають про птахів. Майже кожен сказав, що краще не доторкнутися до гнізда і птахів вийдуть звідти себе. Якщо ви переїжджаєте гніздо, птахи можуть подумати, що вони не їх курчат, і ніколи не літати знову.

123456наступний

В той же час я шукав батьків, які годують їх. Погані птахи: вони повинні літати весь день і ловити комахи, щоб годувати таку розірву!

Коли вони хочуть їсти (і вони завжди хочуть їсти), вони кричить. р.

Дуже важко принести різкість, бо навколо сонця, і всередині труби практично повністю темний. Які фотографії ви отримали? Я сподіваюся, що вони будуть всі права і скоро вони залишать гнізда, щоб почати доросле життя.

свінгери