Найкращий тато світу підкорив інтернет

Ольга Виходченко

Дайв Ендлов з Меріленда, батько дворічної дочки Аліса Бе, підкорив інтернет-спільноту, коли він розміщував на своїй сторінці в соціальних мережах фотографії, які зображували себе з дитиною. А маленька фотошоп, і фотографії, що захоплюють світ!

За Щоденною поштою, паном Енгельовим і його маленькою дочкою Аліса читають сутінки разом, варити, приїхати і навіть підлокітників.
Звичайно, ніхто не кладе Аліса B на небезпеку. Просто творчий тато, який навчався фотожурналізму в коледжі, вирішив показати свою творчість шляхом обробки зображень на комп'ютері. Так вийшло серію фотографій «Кращий тато у світі».

Dave коментує, що кожна фотографія складається з декількох інших. Процес створення єдиного зображення може зайняти до 20 годин. Він стверджує, що він створив перші фотографії чисто для задоволення, щоб зробити друзів і сім'ї сміятися. Але всі подобали результат своєї роботи так багато, щоб він вирішив продовжити. А коли фотографії отримали онлайн, пан Енгельов був буквально бомбардований з проханнями зробити колажі більш і більше.

Зняти основну ідею, Дайв каже: «Я хочу показати свого роду пародія батька, свого роду гранатомету, що я сподіваюся ніколи не буде.» Він зайнятий і постійно відволікається від дитини. й

По дорозі, до цього, пан-кутик зарекомендував себе великим татом. Свою дружину Джен, матір дитини, служить в армії США і зліва на рік в Сеулі, тому вона може допомогти чоловікові морально.

р.

р.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Категории

Смотрите также

Новое и интересное