Друга половина зірок.

Метью Фокс, ака Джек Шеферд (серія «Лест») з дружиною Маргарит Рончі, з яким він не взяв участь у знайомстві з 1987 року. "Я люблю дружину більше слів можна описати, - сказав він. Я люблю ходити з дружиною і грати з дітьми. Ми любимо кіно і робимо нормальні сімейні речі. Моє життя зосереджено лише на них. й

Власник Google Сергій Брін, чия фортуна оцінюється на $ 16.6 млрд, з дружиною Ганною, біоінженером. Сергій і Алла відіграли справжню єврейську весілля, і, очевидно, діти незабаром підуть.

Чет Кличко.

Людина-павук

Melanie Griffith - улюблена дружина іспанської macho Antonio Banderos. «Я серйозно дратував, коли ви поясните знизу вашого серця: Я люблю дружину, люблю наші діти, і посміхатися у відповідь: хто вірить вам – ці мачохи призначені для того, щоб не виходити з інших місць», - розповідає Антоніо. Не можна довести, що ви не повинні плутати зображення екрана з реальним життям, щоб люди думають, що вони хочуть.

Ben Affleck з дружиною

Джоанна Грін, адміністратор театру, мати трьох дітей та дружини у віці від Hugh Laurie.

р.

Мелінда Gates є дружиною найбагатшого чоловіка у світі, Білл Гейтс. У 1994 році, коли Білл вже мав величезний фортун, і Мелінда був простий менеджер.

р.

Давид Дубовний з другою половиною

77610656

Vanessa Paradis, Іванни лояльний супутник Depp. «Я приїхав до Франції в 1998 році, щоб знімати інтелектуальний трилер Роман Полянський і зустрів Ванесса», - сказав Депп. Не сумнівайтесь, що це місце в житті.

Реальний Бонд дівчина Keely Shay-Smith, дружина Pierce Brosnan.

Джонатан Рес і його подруга.

Handsome Jake Gillenhaal покласти багато зусиль для отримання руки мати двох Reese Witherspoon.

Новий агент 007 і його подруга

Я забув ім’я актора і не знаю його імені.

Josh Holloway (ТВ серії "Lost") з дружиною

Matt Damon одружений офіціантка, одна мама Luciana Barozzo. У пара тепер є дитина разом.

Billionaire François Henri Pinault ліва актриса Salma Hayek для цієї жінки.

Зіден

«Мрія людина» (Секс і місто) з жінкою снів.

, Україна

Радулова