Мальдіви (64 фото + текст)

За годину з Індії (або Шрі-Ланка) є чудова країна, яка живе приблизно на 200 населених пунктах (і все ще має десь 1800 незахищених).

Це все острів. Аеропорт - острів

Місце проживання - острів

рибальство

Тут навіть пальмове дерево може мати власний острів, не кажучи вже про людей.

Середня висота Мальдів вище рівня моря становить 2,5 метрів. ті, хто хоче бачити Мальдіви, повинні поспішати, в 50 років відповідно до ідеї, наслідки глобального потепління повинні покривати архіпелаго з шаром солоної морської води. Але місцевими Якщо вони починають екскаватор і заливають стільки, скільки вони потрібні зверху. Тут багато екскаваторів.

іноді

Мальдіви (64 фото + текст) р.

Особливо популярні дрібні екскаватори, які можна привозити на човні, оскільки Мальдіви дуже неглибокі і не кожен берег має приплив з глибоким підходом до нього.

Я не можу сказати, що Мальдіви є бідною країною. Для держави, яка виробляє майже нічого такого світіння вогнів, дуже індексується. На даний момент туристична плата за вогні, і тому для всього іншого.

Крім того, я навіть не помітив спроби заощадити гроші на світі, не сонячні панелі, вітрильні плити електростанцій, навіть в приміщенні гаряча вода виходить за допомогою припливу (!) водонагрівача, замість того, щоб покласти на дах економічні сонячні водонагрівальні бочки, як в Туреччині. Все на солярію. Кожен острів має вихідний день і ніч.

Невеликі танкери перевозять паливо на острови. Через довгий кишечник пропускає світло, тепло і прохолоду кондиціонера.

Навіть такий невеликий танкер вдалося запустити підземелля, де він сідає до припливу.

Якщо держава нічого не виготовляється, де все приїжджає?

літаки

параболат

Все, що було привезено, стало трохи дорожче, ніж це було до перевезення, тому все дуже цінується тут. Матчі, наприклад, виготовляються з пластику, дерев'яні сірники - неприпустимо розкіш.

Пластикові сірники - це не іграшка, меблі також імпортується і в разі пожежі спалювати красиво і дорого. для цього випадку в кожному кутку, як багато, як три різних вогнегасників. Порошок, вода (хоча вона здавалася - ось це океан, прямо?) і самий модний, третій - вуглекислий газ пожежогасіння для згасання закритої електропроводки. Зважаючи на те, що наш пожежний інспектор втратив свою щелепу і не зайде до цього.

Мальдіви – це мусульманська країна і кожен острів, що знаходиться в самому серці. Від великого капіталу

Невеликий на незахищеному острові Куда Бандерос

Хоча протягом 12 днів в мечеті, який був в нашому готелі-island Club Faro я бачив промені тільки 1 раз.

відпочинок на Мальдівах - це складний тест. Острів, де стоїть "faro club" розміри 450 метрів уздовж і 250 по всій території і легко вписується в лінзу

Тут можна спати, їсти маленький живіт. перед вечерею всі збираються в одному барі, потім вечерю, потім кожен красень до іншого бару, караоке, дискака або живої музики, боже безкоштовно до 12.

У багатьох туристичних журналах про Мальдіви є фраза: категорично заборонено купатися на сусідні острови, здавалося б - що робити на сусідньому острові? Очевидно, що є те ж саме, що на цьому. добре, можливо, трохи іншого.

По-перше, після сну, кожен йде на пляж, плавати з маскою і заспокійливою рибою. Схуднення купити редуктор на місці. Скальмари носять з ними.

Вже в мільйон разів більше риби, ніж екскаватори, мечеті та пожежні гасники.

Як це:

Після трьох днів багато риби навколо острова ви визнаєте на обличчі: попередньо їсти!

Спіногран Титан. Багато хто вважає це найбільш небезпечна риба в Мальдівах. Він відкладає ікру в певному місці і відправляє всім, хто підійшов. Потужні щелепи, холодні зуби, укуси від пальцево-рожевих коралів і пришийте їх як морква. Це, на фото, це буря всього готелю. Він отримав прізвисько «Спіногриз». На фліпперах дуда з Ростова. Я бачив великі особи на рифі, довжиною 60-70 см. Вже нічого не боїться, купаючи біля, і він повернеться до обов'язків безпеки.

Ноктурний риф акула (Малгаш чорне дерево). нешкідливий. Ви можете годувати його сендвічами тунця, візьміть малюнок ближче під водою, не дається боятися людини і швидко втратити.

Дельфіни пляшкові дельфіни. часто приїхали через нас під час руху човна до рифу

Вони кажуть, що це небезпечне плавання в Мальдівах вночі.

Ніч наповнює всі тварини, які не існують протягом дня.

свінгери

Рак герміту зірки (про розмір пивної бані 0.33)

огірок

Одним з небагатьох розваг є рибальство.

вночі на човні в середині озера. глибина 30 метрів. простий застібка: лінія, навантажувач, гачок розмір пальця, що промивають рибу в якості прибутку. Сам процес також дуже дрібний. висихати сходи з бухти практично до кінця, уважно триматися пальцями, практично відразу ж труси, вирізати, якщо є, якщо немає, то вам все ще потрібно перемочити - немає прибутку, і, можливо, немає гака і навантажувача, риба тут вночі йде суворо

шемале

Я половила три маленькі риби, а місцеві жителі драгували один за одним, і вона смакувала як риба.

Наприкінці риболовлі дуди почалися крановий човен своїми руками за допомогою мотузки, як бензопили. Місцеві човни "Доні" (Dhonis) - окрема тема.

genius простий

3610Р. 4200Р.

повільний японський дизель, плоский дно для ходьба на дрібних рифах. дерев'яні рульові колеса.

755084

Він стежить ногу, має вперед і назад передач.

У погану погоду в таких катерах некомфортний,

Тут немає великих штор, але дрібні з дощом і вітер майже кожен день.

Наскільки багаті країни повні з готелем. Наприклад, в сусідньій Шрі-Ланці я можу уявити, що тепле місце бармена, лічильник якого становить до 23.59 «ol-inclusive» і після00.00 за готівку. Ніж не стоїть на місці, і немає відеокамер.

Пиво LION знову заливається в Шрі-Ланці. досить пиво.

Порада, що люди знають б, на приїзді, номер покоївка на долар, бармен на пляжі 5 тиждень, бармен в їдальні один раз на початку 5, і все буде відмінно.

Багато місцевих жителів виглядають дуже просунуті.

На прийомі менеджери слухають «метал» щодня.

При запиті "Я потрібен дріт для мого ноутбука. usb - міні usb, чи є у вас? не робить страшного обличчя, але отримує те, що я хочу.

Звичайно, є менш розвинена громадськість, в селах, на окремому острові, звичайно.

По дорозі від готелів, місцеві жителі живуть не багатими, хоча б не сказати, що немає роботи.

Вони говорять про те, що в мусульманських країнах жінки не можуть бути зняті.

посадових осіб

Мальдіви обирають президента в 2008 році. якщо на правому кольоровому сірому волоссі я б плутався про вибір :

В сувенірних магазинах - Китайська няга, знайома з нами в Балі та Домініканська Республіка

від $1,600 Я взяв на підтримку Мальдівської економіки, тільки $500 був проведений, решта повернувся.

Довгий в с. в одне слово.

Я ніколи не потрапив до столиці. Я не потрапив в три рази. Перший раз я прокинувся в штаті, щоб читати книгу про рибу. Другий і третій раз був скасований ураган і поїздка. Але я все ще мав одну ногу в Мале. Всі Під час трансферу на шляху від підводного човна до готелю, під час трансферу з однієї донорської кукурудзи на інший. Ліва нога. До речі, сам підводний човен, сповнений речей. $90 для безтурботної розмови, витерті в парку на лавці за пляшечку Полевського «оголена ... і я був плавання в підводному човні-мля! oh!" ... бачив в цьому підводному човні проктично f***

Іноді два хірурги подряпини в боях плавати, які виглядають як цей човен і жити.

1993-1892

Все, що ви можете побачити з підводного човна, це освітлення, порівняно з тим, що ви можете побачити маску і трубку на Banana Reef.

Пансіонат виглядає так.

Мальдіви (64 фото + текст) , Україна

всередині так. на табло - глибина занурення в ногах. 120 топів.

Під час передачі в Male я бачив тільки порт. звичайний порт азіатського стану. тут є місцеві хлопці. hello, чувак!

Ось хлопець робить щось важливе.

Ось купе шлаків, готових показати вам свій вид магазину.

Немає армії в Малдівці. Є військово-морський охоронець.

В цілому, це все. про те, що я побачила місцеву валюту всі 12 днів, про те, що сувеніри краще брати в джиті фрі на виїзді можна прочитати на сайті Maldivian оператора.

Я походжу додому. Вася, початок!

озик