Katie Holmes є дівчина з Квітень питання журналу Elle.

Katie Holmes нещодавно не часто радує своїх шанувальників зовнішнім виглядом у глянцевих виданнях або на зірках. У Голлівуді був іржі, який після розлучення з Томом Круїзом, актриса вирішила присвятити себе своїй дочці. Але, я б сказав, що Каті просто потрібен час для реабілітації післядиворців. Тепер вона поступово відновлює і починає працювати, а також з'являються в громадському житті.

Наприклад, вона стала відомою, що незабаром Katie запустить свій кулінарний шоу на телевізорі, а вона також отримала роль в новому серії ABC Небезпечні Liaisons. Також збільшено інтерес модних журналів у Holmes. Британський Еллі навіть зробив її дівчину місяця, позбавляючи кілька сторінок до неї і розміщуючи її на кришку квітень питання.

Katie Holmes в квітні питання Еллі

У супроводі інтерв'ю Каті поділився своїми думками про батьківство, а також її занепокоєння щодо своєї дочки Сурі (як і будь-яка мама, Каті іноді сумнівається правильності її рішень).

«Діти зараз набагато більше схильні до світу, ніж ми в наш час. Я думаю, що кожен покоління проходить через це: Боже мій! Все це не так, як це було в дитинстві! – сказав Холмс. Я думаю, що основа важлива в освіті: дитина повинна відчувати, що він коханий. Моя мама завжди сказала мені, "Не любить тебе матір'ю". Я думаю, що основи дуже важливі, і головне, що дає дитині впевненість, що вони люблять. Знаючи, що вона є і що вона робить, особливо важливо, тому процес повинен контролюватися і заохочувати. й

Katie на фотосесії для журналу Elle

Також актриса приймала, що вона була дуже складною для її після розлучення, але всі судові справи зробили її сильнішими.

«Що важливо, щоб ми зрозуміли, що це дійсно важливо. На додаток до мене були три старші сестри в сім'ї, я навчався в жіночій школі, тому я завжди був прихильником прекрасної статі. Але це не означає, що я фемініст. Я люблю сильні жінки і сильні чоловіки, які працюють важко. Я надихнула людей, які борються за те, що вони вірять, цілісні та творчі природи. Я не думаю, що це про фемінізм, вона сказала.

Автор стильного фотосета акторки був Томас Білий