Supermodel Carly Kloss показує її будинок з внутрішньої сторони

Карлі Клос у Домі був створений журналом Vogue та фотографом Jason Schmidt. Американський супермодель, Victoria's Secret Angel і друг Taylor Swift показали, що всередині її містечка в березні питання журналу.

р.

Дизайн Nate Burkus створив інтер'єр для свого будинку.

Vogue описує свою роботу як «розкіш без смішних родзинок». й

«Я очікував поєднання подібного до мого смаку в одязі: це як носити вишукану куртку Сен-Лонта з футболкою H&M. й

172254 р.

Few 21-річні мати достатньо грошей, щоб дозволити таку нерухомість в одному з найдорожчих районів Манхеттена, але Kloss сказав:

«Я працюю, щоб заробити цей будинок. й
Двоповерховий будинок має дві спальні, дві вітальні і кухню, а також невеликий дворик з газоном.

р.

Клос був оцінений протягом двох років, перш ніж знайти цей прихований будинок на тихій вулиці кілька блоків з річки Худсон. Вона любила Західне село, хоча будинок необхідний ремонт.

"Я дійсно не мав досвіду в дизайні інтер'єру і не знаю, як бути домовласником, - каже: "Я знаю, що я хотів цей будинок, але я не був впевнений, де почати його господиня". ?

У минулому п'ять тижнів супермоделлю було жорстоке між Нью-Йорком, Цюріхом, Лондоном, знову Нью-Йорком, Мадридом та Парижом. Цей маршрут показує, що цей темп не зробив свого почуття в домашніх умовах в будь-якій частині протягом останніх шести років.

Тепер, на 21, Carly вважає, що час, щоб покласти коріння.

191940