Бойфренд Шакіра, майбутній чоловік Gerard Pique, замовив його призначене для зірки в кліпах з чоловіками. Відтепер ми не побачимо співак в будь-якому відео або навіть на фотосесії, де з'являється хоча б одна людина. Тільки жінки.
Шакіра і Джерард Пікант
Так Pique захищає своїх улюблених від можливого захоплення.
Краще не перехрестити дорогу.
Мій лев дуже гаряча! Я пишаю, що він захищає мене так багато! Я не побоився. Джерард оцінив мене і любить мене. Ялий! Захист. Він тільки доторкнувся до своїх стегнов з Риганною (лугами). Попереднє повідомлення: «Не забудьте забути тебе»
Музика для "Не забудьте забути тебе"
Крім того, Shaq додає:
Я хочу зустріти свою сім'ю і музику одночасно. Не багато людей це зробити, але я хочу, щоб я міг. Це може дуже цікаво, але я люблю успіх, полум'я. І хочу прагнути до них.
Я дивлю, як вона досягне успіху, якщо Shakira нещодавно розповіла про медіа, які вона хоче мати дев’ять синів до чоловіка. Той факт, що вона любить дітей непрямо вказується тим, що співак піклується про інших людей дітей: лише недавно вона додала $ 10 мільйонів, щоб побудувати школу для бідних і сиріт в місті Кардан де Індія, розташованих на північному узбережжі Колумбії.
Шакіра, Джерард Пікі та сина Мілан
З чоловіками виходить, неможливо, але в весільній сукні це дуже можливо. На другий день співак з'явився в шикарному вбрання, з безліччю пишних обідів. Шакіра намагалася на сукні під час зйомок відео для пісні «Empire».
Фотосесія по комплекту відео для пісні «Empire»