Китайські міста

Суіфенхе, як ви можете вгадати, живе переважно за рахунок численних гостей з Росії. Люди приходять тут, щоб купити дешеві китайські товари широкого асортименту (для себе або на продаж) або просто розбити в місцевих ресторанах, піти в всілякі сауни, отримати манікюр, масаж і т.д. для абсолютно безглуздих грошей. Звісно, кожен тут говорить російська. А написи на всіх вікнах також російською мовою. Ну, що, на виді китайської "російської", деякі повороти якого в першому випадку просто до повного захоплення :)

р.

У деяких місцях існують спільні неперекладні конструкції %)

Деякі китайські люди люблять використовувати російські псевдоніми. Де б ви виглядали, всюди сорт "Маша", "Лена", "Lesha", "Vasi"...

Я дивлюся, якщо це від імені або ні. й

Один має лише вийти і почати шукати, відразу ж весь натовп «других» мухів, десь з шаутами «Ману!» Nada, gawari, pamagu! Надія капелюх? Сумка неда? Ghavari, не соромиться. І якщо ви все ще відреагуєте на неї з звички (як «не, нічого, спасибі»), діяльність тільки посилюється. Ог. Але потім ви навчитеся ігнорувати їх.

Я особливо люблю це фото :

Де поїхати на обід, ми попередили заздалегідь. Це найбільший і найпристойніший ресторан в місті. Як виявилося, якщо ви замовляєте чай, то бонус прикріплюється до нього - чайна церемонія, а саме цей дядько, демонструючи дивну дію з довгими рукавами чайника. Ось він поруч двері.

6413960р.

І це вже наші : Ми замовляємо чай не в чайнику, але в чашках, тому дія була набагато коротше, ніж сусіди.

І ще кілька вуличних пострілів. Всі види тварин.

Далі ви йдете до міських околиць, creepier і creepier він стає навколо...

Я люблю сміхання обличчя :

Вид китайської сливи зверху, з мосту.

3610Р. 4200Р.

12544.

У центрі міста картина дуже відрізняється. Це як місцевий Арбат. Увечері ви можете побачити, скільки людей живуть тут!

Цивільний центр з ставком і фонтаном. Вони кажуть, що це нещодавно перебудовано.

І в цілому, все, як в іншому «класичному» Китаї (зрівняно принаймні Urumqi, з яким дуже цікаво порівнювати враження).

Ранок в центральній площі - традиційна зарядка :

А ввечері, настільні ігри.

7329531

Або навіть підлога. Чудові бабуся, прямо? :)

У будь-якому випадку, кожен має власний бізнес.

І діти, звичайно, мають школу.

Також є таке пам'ятне місце.

р.

А ще новий буддійський храм. Я ніколи не був буддійським храмом.

Фотографія, однак, практично неможливо. Для цієї картини я був навіть...

Це дивовижні місця і дивовижні комбінації на нашій планеті :

Мали