Гранд Театр після останнього оновлення

Від автора: Моя бізнес-партнер Олега Берковича вирушила до балету Івану на Театрі Болшого.
Так як для мене, після мого інтерв'ю з Nikolai Tsiskaridze для Tatler, ця тема горить, я відразу
Я попросив йому про свої почуття і здивував, що він почав говорити емоційно не про власне виробництво.
з музикою великого Прокоф'єва, а про депресивний стан історичної будівлі після останнього реконструкції.

Враження від вистави Олега залишилися неоднорідними. Ви не повинні бути експертом, щоб помітити,
Акустика в кімнаті погана. Він сидів у столах, але часто помітив, що всі музичні частини, здавалося б, об'єднати.
Деякі види звукового кашу. Не дивлячись на те, що Олег має непоганий слух. Сила мистецтва полягає в тому, що це
Ми забуваємо про театральну конвенцію, занурює нас в іншому світі, в казці, повністю випадають.
сіра реальність. У цьому випадку «забудьте і засобі» мій партнер не працював.

І що висить на місці бронзової канделабри - див. для себе. Будівельний відділ Ікеа, нічого більше.

Дійсність ірделі нагадує про себе після вистави, коли знайомий костюм привів його за кадром.
Дешева гідність і численні недоліки не відразу видно. Але стародавніми ведучими спорудами.
І це дійсно показали, як успішно завершилася шестирічна реконструкція. Це, мої друзі, є жахом.
На сайті храму мистецтва тепер стоїть ринкова стол. Олег не може протистояти і фотографувати інтер'єр на телефоні.

Замість старої штукатурки ми даємо позолочені пластмаси і папір-маше.
Де зробив знаменитий золотий лист?
Тепер замість нього вульгар «золотий» фарба, в деяких місцях закривається.

Р.

Де бронзові ручки на дверцятах йдуть? Замість них викручуються китайські споживчі товари.

Чи розбиваємо декор всього за один рік?

Стара люстра була також буквально замінена.
Повернулися до ремонту.
Проте старі та твердо-деревні двері не підрахували: вони були замінені на сучасну підробку.
Старовинні стільці зникли з лоджів, на яких сів і загальних секретарів.
Canula в невідомому – знаменита галерея мистецтв Большого Театру. Здавалося б, це всі деталі.
Але вони створюють атмосферу, вони суть!
Крім того, я підозрю, що антикваріат коштує багато грошей.

Заправки художників дивують. Недорогі меблі і леопардові штори "листо-тіні" новий інтер'єр.
Ця щільна петля незрівнянно збиває емоції художника, кожен раз, він працює тут, щоб змінити одяг або взяти дихання.
Я додаю, що я нещодавно інтерв'ю Ніколай Цзакарідзе для Татлера, і він сказав мені про це.
Без вікон в гардеробних. Художники пояснили, що вуличне світло запобігає наносити макіяж. Але це заява.
дає повну некомпетентність тих, хто займався реконструкцією: художники-аматорів Болшого накладу
У спеціальному магазині, номери для переговорів немає нічого спільного з ним.

Художники люблять дітей.
І навіть такі трюфелі, як безсмачні драпірії, можуть значно затьмарити їх естетичне сприйняття.
Особливо береться за душу історія дивовижної вази у вигляді кришталевого півень з срібним хвістом.
Вони кладуть цукерки в фуршеті. Павич також впав жертву реконструкції.
Але в цій ситуації це не тільки птах, який шкода!
Захищаючи частину театру було відновлено так, щоб ви могли легко заробити промислову травму на решетарі.
Якщо перед тим, як в решетарних залах була підлога паркету, то після «реставрації» ми бачимо тут тапочки лінолеум.
Балерина завжди падають. І нові стелі?
Вони настільки низькі, що неможливо кинути партнера в повітрі нормально: він зашкодить голову.
І були випадки.
До речі, приміщення в будинку розподіляються пораціональності:
Наприклад, стадія знаходиться на другому поверсі, але жіночі корпси де балету ґрунтуються на сьомому.
Забороняється їздити в ліфтах під час виконання.
В результаті «литтєві лебеді» доводиться мухуватися по рейсах сходів.
Генеральний директор Анатолій Іксанов не піклується про те, що будь-який з них може
Щоб застигти і розбити не тільки вашу ногу, але і ваше життя.

5562.59 Р

Крім того, ступеневі механізми постійно зламаються.
І в зоні морського підлоги регулярно проламається через каналізацію.
Через це стіни покривалися грибком (!) і частково тріщинами.

Це вид бджоляра з стебел.

Але давайте за лаштунками: художники, навіть у таких монастирських умовах, чесно виконують свою службу.
Найголовніше для театру було повітряним простором. Клеї для акустики залу протягом усього року
Всі вони різні. Після прем'єри Мілана «Дон Юань» головний диригент відомого Ла Скала скаржав, що,
Симфонія і митці просто не почували один одного, а політно називають акустики «сухий».
Це дива реконструкція! Про це заявив художній керівник Державної академічної академії
Симфонічний оркестр Светланова Володимир Юровський. На його думку, погіршення акустики може бути пов'язане з
Зникнення алмазно-подібних акустичних правил, які в момент прем'єри опери «Руслань і Людмила» все ще доступні.
Тепер вони пішли. Я не знаю, хто може використовувати їх, але Юровський пропонує їм лише вкрадені.

Окремим питанням є людське ставлення до митців. Як зрозуміти це, керівництво театру вже давно відомо.
Стиль спілкування з працівниками. Не дивлячись на те, що багато людей воліють змінити роботу.
Навіть якщо це менше статусу. А рік тому Іван Васильєв і Наталія Осіпова залишили театр – без перебільшення.
Найперспективніші танці не тільки російські, але й світові сцени. Це викликало багато резонансу.
На вершині своєї кар'єри переїхали до Михайлівського театру Санкт-Петербурга, віддаючи перевагу столиці культурному столиці торговців.

Стандартний курс танцюриста корпа де балету в Большому Театрі – 9 тис. рублів! Власне, жива заробітна плата.
У Москві для роботи людей 10 677 рублів! Але в бюджеті вартість утримання Болшого театру
письмовий в окрему лінію. Ми можемо бачити цю щедру фігуру – понад 4.1 млрд рублів.
На жаль, інформація про загальний дохід театру за один сезон від продажу квитків та прокату приміщень
Це зазвичай класифікується (це абсолютно непрозора система), але я зміг дізнатися, що в 2005 році,
До головного корпусу було закрито ремонт, цей показник склав 35% бюджету Болшого.
Навіть якщо це песимістично вважати, що зараз, з відкриттям головної сцени, пропорція знову однакова.
Як сім років тому ми віримо і отримуємо: ми говоримо про кількість близько 1,4 млрд рублів.

Де, де і кому це астрономічні гроші йдуть? Не на платнику артистів.
Здається, що люди, які безпосередньо займаються мистецтвом,
Вони отримують лише приниження крихти з пишного столу майстра.

А майстер в Болшой - за 12 років Анатолій Іксанов. Він був постійним директором по всій реконструкції.
У 2009 році слідчий комітет відкрив кримінальну справу про нерегульовані витрати.
коштів, виділених на реставрацію Великого театру. Вони були обвинувачені з тієї ж праці.
були оплачені три рази. Я дивлюся, як це відбувається зараз. У 2009 році Палата Обліків РФ повідомила, що вартість
Реконструкція зросла на 16 разів порівняно з початковим кошторисом, і в результаті, як ми знаємо, склала 35.4 млрд рублів.
Понад мільярди доларів! Чому з таким недбалим бюджетом найбільш дешеві матеріали використовуються в оформленні Великого?
Чому балерини оплачуються пені і створюють нестерпні умови праці? Не просто невимушено артистам.
Але й всім мешканцям Росії, з Москви до Владивостока. The Bolshoi Theatre - це символ високої класичної творчості Росії.
Чому він перетворився на дешеву підробку? Я не розумію, поясню це мені!

Всі ці питання повинні запитати Анатолія Іксанова та екс-міністр культури РФ Михайло Щедкой.
Це був час цього грандіозного «реконструкції». Останній, до речі, нещодавно критикував
у блогі «Ехо Москви» культурні діячі, які не мають більшої міцності для завершення кошмару в Большой,
Ми надіслали колективний лист до Володимира Путіна. Шановні люди в місці Іксанова попросили поставити Микола Цзакарідзе.
Назви вивісок Михайла Єфимовича не згадуються, хоча він визнає, що цей лист підписаний його ідолами.
Але, за даними моєї інформації, серед них Олег Табаков, Галина Волочек, Аліса Фундлич. Я думаю, що це все.

«Я попрослю тебе не брати участь у театрі», - написав десператний гусар і поцілунок Денис Давидов; ймовірно, Швидкой також вірить.
«Якщо хтось не схожий на нинішній генеральний директор, не йде до Великого», – каже він.
У той же час екс-міністр буквально стоїть за Іксанова, кажучи, що він зробив гігантську роботу.
«Бринг Болшой» Театр з руїн – буквально і фігурно. Однак Михайло Єфимович чітко лікував,
Ви можете навіть витягнути з руїн в різних варіантах: зробити її краще, ніж раніше або попередньо, щоб він став краще, ніж раніше.
Іксанов, здається, взяв другий, простий шлях, керований мудрим російським доведеном «Ведуча любов’ю. й
Крім того, Іксанов завжди був названий «маном Швидським», який колись допоміг йому.
Станьте заступником Генерального директора Культурного каналу. Згорнути не згорнути очі стрілки.

Якщо ви генералізуєте, то в країні був ще один великий напій. Тому він буде запрошувати
Всі ці питання не є Iksanov, але правоохоронні органи. У шість років реконструкції,
Ці цінності були просто вкрадені і продаються. І не враховуючи скільки з них 35 були вкрадені.
мільярди, які виділили уряд. До речі, Ніколай Цзакарідзе вже рік кричить.
про цю страшну ситуацію. І ми повинні все сказати спасибі за це, для того, щоб не боятися пучок.
Стіна громадського гіпокризії. Після того, щоб відновити театр після «реставрації» не тільки справа на честь.
Для митців, які мріяли про гру Nutcracker на легендарному сцені з дитинства, це наша спільна мета.