5 факти про агента 007

1,1 км Джеймс Бонд – псевдонім.
При знятті фільму «Ді, але не зараз» (2002), основним характером якого було відтворено Пірце Броснан, автори збудувались, щоб вставити маленький бульйон за участю справжнього James Bond (актор Sean Connory). І під яким приводом я кладу її в плівку? І було тоді, що автори мали цікава ідея: Джеймс Бонд - назва коду. Це, відповідно до творців, вирішило одну з багатьох міфів цієї серії. Чому всі фільми James Bond однакового віку? Але незважаючи на всі ідеї, в останні хвилини ця ідея була відмовлена. Оскільки можна пояснити багато інших невідповідностей, які з’являються в неправильному часі.

2. Нефлеш Бонда
У 90-ті рр. у Сполучених Штатах стали невідомі популярні комікси з різними друкованими виданнями. Він не міг втекти долі, і Джеймс Бонд. Це те, що історія 007-го підліткового нефеду, James Jr., і його найкращий друг Gordo Leiter. У розповіді, ці підлітки ввели в запеклий бій з кримінальною групою, серед яких були вілли. У цих комах часто відіграли епізоди, котирування та ін. від «чорного». Незважаючи на це, справа не поступалася далі - ці роботи виявилася з різних рівнів.

3. У Походження назви James Bond
Є багато версій походження цього імені в книгах Іан Fleming. За деякий час було вважалося, що це ім'я було взято з Томаса Бонда - Невагомий Господь XV століття. Незадовго до того, як він залишив світ, письменник визнав, що ім'я з'явилася під час свого відпочинку в Ямайці. Він шукав назву для основного персонажа. У той же час він відкрив зоологічний каталог і знайшов, що він шукав.

4. Спирт ...
Якщо ви берете і відраховуєте, скільки п'яний агент 007, ви отримуєте: 317 порції різних алкогольних напоїв. Так Джеймс розширив скло через 24 хвилини в кіно.

5. Умань Реальний агент 007.
Яким був Ian Fleming? У цьому випуску є багато років. Деякі люди вважають, що прототип Бонда був Біллом Дунддейлом ( співробітник британського інтелекту MI6), близьким другом письменника. Інші стверджують, що цей образ був наданий долею британського офіцера розвідки Вільяма Стефансона (нез назви «Неспішний». Можливо, образ James Bond Ian Fleming писав від себе. Автор ніколи не заперечував цю версію, але не підтвердив її.