Марк Дженкінс в Москві (30 фото)

Марк Дженкінс - американська вулична арт-зірка, одна з найцікавіших вуличних митців, відомих по всьому світу для його вуличних установок, створених з пакувальної стрічки. Він активно пропагує культуру Scotch по всьому світу і навіть навчає процесу створення незвичайних скульптур у майстер-класах. Марк нещодавно відвідав Росію. Він прибув у Москві в рамках паралельної програми ІІІ Московського Бієннале для проведення серії майстер-класів в Центрі Winzavod.

Про свою участь в такому провокативному майстер-класі розповів фотоблогер Сергій Шади сірий

Марк Дженкінс є одним з найцікавіших вуличних митців. Про все, що я знав про Дженкіни, які намагаються потрапити в московський арт-провайдер. Кілька електронних листів, відправлених і чекаючи днів на відповідь, дзвінки, пояснення того, чому я хочу відвідати акцію і, тут, я в монтажному залі Winzavod. «Це інтервенція, яка буде несподіваною, і ніхто не знає про це заздалегідь», - пояснив мене куратор проекту. Більшість учасників вже зробили свою роботу і деякі навіть змогли встановити їх на вулицях Москви.

1) Перше, що я бачу дівчину в харчовій обгортці і кисті. Ог! Маітр знає, як обгорнути.

2) У рамках Московського бієнале сучасного мистецтва в залах Центру Winzavod American Mark Jenkins подарує серію майстер-класів. ?

(3) Він повинен бути душом широко відкритим.

(4) Дівчата оздоблюють дивний човен

р.

(5) Поруч завершені скульптури

Р

(6) Харчова плівка і канцелярський ніж - один з основних засобів виготовлення скульптур

7) Результатом є ці реалістичні фігури.

7366625

(8) Ось голова знімається з її коханкою.

(9) Волонтерам допомогти дівчатам і приймати молодят до Курського залізничного вокзалу. Марія Поліщук хоче поставити його в номер очікування. Вона розмовляється - багато міліції.

10) Ми їздимо по місту і подивимося на відповідне місце для натовпу. Знаходимо до трьох станцій.

11) Розраховано попередні розробки. Маша роз’яснює, що дослідження проводиться на реакції пасторів.

12) На мій сюрприз, поліцейський і скатерти людина, після слухання слів «встановлення» і «підрядний художник» не розуміють, але просто радять відійти від входу до станції. Ви повинні вибрати місце.

до 1 2 3 4 5+

13) Маша (праворуч) вирішує висаджувати його на вході в Рамстор.

14) Після перегляду реакції пасторів на півгодини ми залишаємо йога.

15) Марія - маленька гарнітура. Мусковіти бувають жахливо закритими і зайнятими.

р.

16) Важко будь-який з них, дивлячись на скульптуру, думав про клопотання щоденних справ, мудрості та чистоти душі.

р.

17) Чисті ставки привітають мене з дивовижним складом. Але спочатку потрібно розповісти вам, як це було встановлено.

(18) Автори, Даша Глазкова калапіра і Катя Карматскіх, загортають свої ноги стрічкою при виготовленні скульптури.

19) «Як ви прийшли з цим?» - Ми танцювали з місця. Подумав про театр Болшого, а також ідею балериної. Тоді вони думали про фонтан і балерину перетворилися і почали плавання.

20) Чоловіча половина, в тому числі, намагається зануритися на катер, але ідея плавання на ній здається все більш псевдо.

21) Вихід. За 400 рублів гондолір приморського ресторану погоджується допомогти мистецтву. На півгодинному човні з'явилася вода.

22)

р.

(23) Марк Дженкінс дотримується своїх студентів, які здійснюють наземну установку.

27) Насолоджуючись успішним завершенням, я ходжу на наступний, останнє місце дня.

р.

61759.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное