Miley Cyrus - обличчя Марка Jacobs Spring Collection

Ця весна, популярні бренди просто висихають знаменитостей. Лада Гага рекламодавець Версаце, Ріанна – Балмен, дизайнер Марк Якобс вирішив зробити обличчя нової колекції весна-літо 2014 знаменитий скандаліст Miley Cyrus. Перші фотографії з фотосесії вже з'явилися на мережі.

Miley Cyrus для Marc Jacobs

Всі фото зроблені з дотиком готики в стилі дистопії. Я радий, що цей час ми не свідком іншої фотографії Мілі з язиком. По дорозі співачки, як тільки прийшли, що вона показує мову від ембаррасменту.

Спочатку ця фотосесія повинна була стріляти Jürgen Teller, який співпрацював з Marc Jacobs з кінця минулого століття, але фотограф відмовився.

Я працював з Ююргеном протягом багатьох років і обожнював його художником. Він просто не хоче, щоб зняти його. Але ми любимо Мілі, її енергетика, талант, інтелект – все, сказав Марк Якобс.

Як результат, Мілі фотограф Девід Симс. І здається, що зірка не особливо покаже свого персонажа, про які легенди вже йдуть і через які не тільки фотографи, але і дизайнери відмовилися працювати з нею.

«Чим не хочеться мене з нею», - сказав головний редактор ЛЮДЕЙ Катерина Гранд. Вони думають, що є чимось складним і навіть небезпечним.

Тим не менш, Мілі не зміщуються такими ромбінами.

«Я намагаюся довести мій приклад, «Я не подбаю про все», – сказав Cyrus. Ви не повинні носити макіяж щодня, ви не повинні мати довге волосся і великі груди. Ви повинні мати власний, індивідуальний стиль. І я думаю, що хтось, хто не любить тебе і не схожий на ваш зовнішній вигляд, тому що вони просто ревнощі.

195344

До речі, Мілі вже давно був фанатом Якобса. Дівчина вже з'явилась на червоному килимі в Маркі Якобс нарядах, і нещодавно зацікавила Твіттера її нової футболки, створеної Марком.

Miley в Marc Jacobs футболка