476
Сільськогосподарські народи ДПРК
Що приховано від західних туристів. Очевидно, що сільська Північна Корея є сором'язливою в митрополиці розпису і прикрашений Пйоняном.
Село, якщо, звичайно, це зразково-демонстраційний ідеал не може бути за замовчуванням, що означає, що керівництво зробить все можливе, щоб ви не бачите його.
Франкі говоріння, села в Північній корейській натурниці добре виглядають. Не європейський шик, але, звичайно, не гірше нашої, і набагато краще, ніж в багатьох азіатських країнах.
На дорогах знаходиться навіть імпровізована вулична торгівля. Це серйозне.
Свердла, мертва, ремонтована самостійно.
р.
Транспорт, склад, логистика Транспорт
Незважаючи на те, що це натяжна, практично немає автомобілів на дереві. І з'явився єдиний спосіб.
Р
На велосипедах. Цей вид транспорту є найбільш популярним у Північній Кореї.
За рейками. Прогулянка.
Більшість всіх на дорогах кінного транспорту.
Вони рухаються між поселеннями на нозі.
4667094
р.
Селяни працюють в галузі. Вони йдуть навіть з маленькими дітьми.
Будинки стоять за високими дерев'яними або бетонними парканами - ви не зможете побачити, що йде зсередини з вулиці. Життя кип'ятять на вузькій вулиці між парканами.
Перед входом більше або менше великих населених пунктів - контрольна точка.
Будинки однакові, очевидно, побудовані за типовим проектом. Висихання овочів на даху – це місцева традиція.
У тексті я свідомо уникає порівняння, висновків і узагальнень, обмежуючи себе банальною фіксацією реальності. Я залишаю всіх вас.
5326240
Джерело: рибальська сітка
Село, якщо, звичайно, це зразково-демонстраційний ідеал не може бути за замовчуванням, що означає, що керівництво зробить все можливе, щоб ви не бачите його.
Франкі говоріння, села в Північній корейській натурниці добре виглядають. Не європейський шик, але, звичайно, не гірше нашої, і набагато краще, ніж в багатьох азіатських країнах.
На дорогах знаходиться навіть імпровізована вулична торгівля. Це серйозне.
Свердла, мертва, ремонтована самостійно.
р.
Транспорт, склад, логистика Транспорт
Незважаючи на те, що це натяжна, практично немає автомобілів на дереві. І з'явився єдиний спосіб.
Р
На велосипедах. Цей вид транспорту є найбільш популярним у Північній Кореї.
За рейками. Прогулянка.
Більшість всіх на дорогах кінного транспорту.
Вони рухаються між поселеннями на нозі.
4667094
р.
Селяни працюють в галузі. Вони йдуть навіть з маленькими дітьми.
Будинки стоять за високими дерев'яними або бетонними парканами - ви не зможете побачити, що йде зсередини з вулиці. Життя кип'ятять на вузькій вулиці між парканами.
Перед входом більше або менше великих населених пунктів - контрольна точка.
Будинки однакові, очевидно, побудовані за типовим проектом. Висихання овочів на даху – це місцева традиція.
У тексті я свідомо уникає порівняння, висновків і узагальнень, обмежуючи себе банальною фіксацією реальності. Я залишаю всіх вас.
5326240
Джерело: рибальська сітка