Україна - все погано - лист власника агента.ua своїм користувачам

Шановні друзі! Я є власником і керівником порталу AGENT.ua - був народився і жив більшу частину мого життя на південному сході України, моя мати російська, мій батько є українською, я російськомовною. У той же час я ніколи не мав ніяких проблем через мої «російські» або мої проукраїнські політичні переконання. Я хотів би звернутися до всієї 100 000-сильної аудиторії порталу надії, що це буде якось впливати на ситуацію в країні. Ринок нерухомості любить мир і спокій, і ріелтори завжди були байдужими до національності клієнтів і мови, яку вони говорять. Сьогодні ми всі на краю преси. Завтра, всі політичні та ділові інтереси та уподобання перетворяться на порожні емоції та історію. Що ще можна запобігти!

Поведи мене, я не блюво чи збільшити серйозність подій в Україні. Я 42 тепер. З 14 років я мав інтерес і можливість слухати величезну кількість думок і фактів про радянське життя і його фон. Я завжди уважно спостерігав політичні та територіальні конфліктні заходи на території, що перебували в межах зони інтересу СРСР, а потім Росії. За останні кілька місяців я не в змозі зосередитися на роботі або відпочинку. Я сидю на 12-15 годин на новини. Насправді це погано. Багато чого відбувається зараз дуже логічно і передбачувано.

Яскравий російський край за вартістю самозахисту.
Жителі Донбасу, Одеса, Харків, Крим, ви забули про громадянина Януковича тільки на тиждень (!) і раптом ви знову перенесли в іншу віру ???????
А тепер, коли ви бачите російські солдати-ліберти на вулицях міст, ви знову потрапите прапори хвилі і відіграйте блажен? Я не можу зробити все більш міцним! Війна не буде хорошою. Ви втратите дітей, батьків, сім'ї, родичів, друзів, колег, сусідів. Хтось зникне кудись, хтось помирає випадково або героїчно в бою. Ви втратите свою роботу. Можливо, ваша улюблена робота і стабільний дохід. Ви втратите те, що ви мали. Ви ніколи не відпочиєте. У Росії влада АЛЬВАСИ не дбала про своїх багатонаціональних людей, і вони не подбають про «Хохлов» на всіх. Всі ваші проблеми будуть снеки. І ви точно не знаєтесь.

Будь ласка, погляньте трохи далі, ніж завтра.
Відстеження від телевізійних шоу, концертів та інших поп-повідомлень і додано 5-10 хвилин часу і див. вартість «Зберегти» в регіонах, де Росія провела миротворчі операції або вимушений мир.
Абхазія - goo.gl/4SZVi2
Осетія - goo.gl/ylij2K
Трансністирія - goo.gl/jFS0QG
Чечня - goo.gl/sLKfJQ
Що потрібно?

Чому Росія дружна з країнами, де люди живуть дуже погано, і лідери цих країн дуже добре? Північна Корея, Сирія, Лівія, Судан, Венесуела. Ви хочете приєднатися до цієї колекції.

Що зараз починає стрімко розірвати з Кримом. Продовжуватиметься вся Україна. Є багато смерті і гранати. Але в будь-якому випадку не помилиться, ні Путін, ні Янукович, ні всі їхні родичі та антураж. Що ще можна запобігти!

Я б не хотів би розповісти про «хто благ», але отримати відповідь на питання «що робити», варто пам'ятати трохи.

Неприємність, байдужість, жито, венольність.
Люди, які «не піклуються» і які принесли до влади групу, названу Партія регіонів, не існує різниці між вами. Ви подарували країну злочинцям і Кремлем одночасно. «Веселя в мирі» ви раптово знизили для обраних технологій на основі непристойних взаємодій Заходу та Сходу України, а також отримали об’єднану Україну та війну з Росією. Ви завжди сказали російські спокійно, але ви вірили, що ви завжди заборонили зробити це. За місяць ви чекаєте поїздів з міфічними віллами-західниками, і всі вони не йдуть, але ви спокійно домовилися платити за «виключення» під Верховною Радою і ставили там, як «викрашені» стоїть під деякими прапорами, тому що ви самі вірили в брехні, і 200-400 гривень ви думали більш важливим, ніж думати.

Ви дуже задоволені життям в останні кілька років? Ми задоволені тим, що у Вашому місті переселенці контролюються бізнесом та роботою органів влади? Чи задоволена повна дисфункція судів та поліції? Все сподобалося вам, як зробив Азаровс, Пшонкі, Януковичі лікують вас і зараз, замість очищення власного будинку ви вирішили дати таку можливість божевільному ведмеді? ?

Путін – лежача, рогатна і жорстока особа. Якщо щось не йде за планом, то повірте мене, він не буде дискайнувати масштабні зйомки і бомбардування міст. Все, що тепер не зупиняється. Якщо він загинув, то Україна має шанс згорнути на крипсові карликові стани. Пам'ятайте, що сталося в Югославії... Подивіться на ці фотографії - goo.gl/E6FtmX

Ви дійсно хочете дружби на території гармати з Росією більше, ніж з Києвом, Західною Україною та Європейським Союзом? ?

Імовірність поганої людини майже 100%. Тільки диво може врятувати країну, яка може бути єдністю всіх сьогодні! Поставляйте біля всіх припливів на Майдан, Яник, Мова, пам'ятники. Не дозволяйте собі брати участь у грі інших. Кожен з нас не має альтернативного життя. Що ще можна запобігти!

Я був щасливий, якщо я був занадто песимістичною у своїх припущеннях.

Слава Україні!

З повагою,
Андрій Бовкун.
www.facebook.com/ukranbo

П. С.
10 Команди невіольного опору Окупантам
Блоги.pravda.com.ua/автори/tregub/531796c823859/
Це посилання допоможе багато вижити війну.
www.odnagdy.com/2013/02/blog-post_24.html