Категорія: "Секси."
Корисний наконечник: якщо місцеві хлопчики з області після значної дози спирту розповідають вам, що «Ви сексуальні», не беруть їх слова як правду в першій інстанції. Імовірно, це один з характерних обрядів, які використовуються ссавцями чоловіків, щоб дружитися з жінкою.
Категорія два: «Дружина олігарху».
Корисна порада: якщо ви занурилися власником місцевого консьєржа, який місцевими стандартами є абсолютним олігархом, ви не повинні розраховувати на все більше. Секс часто uncommitted тому що це кращий секс.
Третя категорія «Небезпечні види».
Корисна порада: якщо хлопці з наступного входу в стан алкогольної інтоксикації стверджують, що вони відірватимуть будь-який для вас, зателефонуйте вам бро і скажіть, що тільки місцевий анашний барж коштує дорожче для них, це не означає, що потрібно покласти шіт з AK і іншим щитом. Найімовірніше, вам потрібно почати вивчення більш відповідально в школі, видалити музичну папку з комп'ютера, завантажити Моцарт, темну черепичність і повернути на шлях призупинення.
Категорія Чотири: "Гламур" (але те, що без неї?)
(Рівне)
Корисні поради: якщо ви 12 до 15 років, і однокласники говорять про те, як вони мали великий час на наступну гламурну вечірку, ви не повинні зробити собі аватар з претензією чарівника. Найімовірніше, ваші однокласники трахаються як Ленін на першому з'їзді RSDLP. У цьому віці ваша голова повинна бути заповнена думками, які дорослі не розуміють нічого в житті, що ваші груди повільно ростуть, ковтати або спрей і т.д. Ні, це занадто рано для останнього. Отримай його з голови.
Категорія п'ять: "VIP."
Якщо ви вважаєте себе феноменом гідності титулу VIP, подумайте про причини такого ненаповненого задуму. Статус пташенят з робочих зон, на жаль, не є достатнім умовою для їх позиціонування в ролі VIP-гаманців.
Категорія Six: "Невідомий ебать сито."
Для реальних дітей за ступенем, звичайно, «в пакеті». Фак і крі.
Я дійсно відчуваю для чоловічої спільноти в цьому місті. Для того, як це їх найкраща подруга... Bgg, ебать. «Фак і Крі» повинні бути написані тут.
Немає ідеї, тому що я не розумію, чому хлопець поставить погану собаку з словами Вишивання на аватарі. О, Бог, врятувати королева і мене. Вбити людей. Вони дивляться.
Шиха Кід з відповідним курком. Як кажуть, які автомобілі і дівчата.
Добре, це безплідна дія буде завершена ще однією похмурою бітчю, до якої я нагородив «Приміський стандарт» в галузі розв’язання запору силою очей.