ВКонтакте аватари

Категорія: "Секси."

Корисний наконечник: якщо місцеві хлопчики з області після значної дози спирту розповідають вам, що «Ви сексуальні», не беруть їх слова як правду в першій інстанції. Імовірно, це один з характерних обрядів, які використовуються ссавцями чоловіків, щоб дружитися з жінкою.

Категорія два: «Дружина олігарху».

ВКонтакте аватари

Корисна порада: якщо ви занурилися власником місцевого консьєржа, який місцевими стандартами є абсолютним олігархом, ви не повинні розраховувати на все більше. Секс часто uncommitted тому що це кращий секс.

Третя категорія «Небезпечні види».

ВКонтакте аватари

ВКонтакте аватари

ВКонтакте аватари

ВКонтакте аватари

ВКонтакте аватари

Корисна порада: якщо хлопці з наступного входу в стан алкогольної інтоксикації стверджують, що вони відірватимуть будь-який для вас, зателефонуйте вам бро і скажіть, що тільки місцевий анашний барж коштує дорожче для них, це не означає, що потрібно покласти шіт з AK і іншим щитом. Найімовірніше, вам потрібно почати вивчення більш відповідально в школі, видалити музичну папку з комп'ютера, завантажити Моцарт, темну черепичність і повернути на шлях призупинення.

Категорія Чотири: "Гламур" (але те, що без неї?)

ВКонтакте аватари (Рівне)

ВКонтакте аватари

Корисні поради: якщо ви 12 до 15 років, і однокласники говорять про те, як вони мали великий час на наступну гламурну вечірку, ви не повинні зробити собі аватар з претензією чарівника. Найімовірніше, ваші однокласники трахаються як Ленін на першому з'їзді RSDLP. У цьому віці ваша голова повинна бути заповнена думками, які дорослі не розуміють нічого в житті, що ваші груди повільно ростуть, ковтати або спрей і т.д. Ні, це занадто рано для останнього. Отримай його з голови.

Категорія п'ять: "VIP."

ВКонтакте аватари

ВКонтакте аватари

ВКонтакте аватари

Якщо ви вважаєте себе феноменом гідності титулу VIP, подумайте про причини такого ненаповненого задуму. Статус пташенят з робочих зон, на жаль, не є достатнім умовою для їх позиціонування в ролі VIP-гаманців.

Категорія Six: "Невідомий ебать сито."

Для реальних дітей за ступенем, звичайно, «в пакеті». Фак і крі.

Я дійсно відчуваю для чоловічої спільноти в цьому місті. Для того, як це їх найкраща подруга... Bgg, ебать. «Фак і Крі» повинні бути написані тут.

ВКонтакте аватари

Немає ідеї, тому що я не розумію, чому хлопець поставить погану собаку з словами Вишивання на аватарі. О, Бог, врятувати королева і мене. Вбити людей. Вони дивляться.

Шиха Кід з відповідним курком. Як кажуть, які автомобілі і дівчата.

Добре, це безплідна дія буде завершена ще однією похмурою бітчю, до якої я нагородив «Приміський стандарт» в галузі розв’язання запору силою очей.