Таллінн Музей Окупації (57 фото)

Естонці не дали існуючої будівлі як латвійські та литовські, але побудували новий, сучасний з підлоговим покриттям. Музей розташований майже на кордоні Вана Таллінн і я прогулявся сім хвилин пішки від Собору Ал. Невський і Тоомпея.

Усередині музею.

Композиція «Тво Локомотів» займає центральне місце у виставці та слугує домінантним, оскільки якщо призначена для постійного нагадування відвідувача радянсько-Nazi «ідентифікація». І, до речі, правильне ім’я музею – Музей окупацій (не одне розміщення). Однак це насправді лежачи, як близько 97% виставки присвячена лише радянській епоху.

8239029

Виникає часу окупації нації (1941-44) є шматфом і непросто знайти їх серед усіх сортів. Проте творці експозиції досить переконливі про епізод нації в історії Естонії (Я покажу їх коментарі в ч. 2), незважаючи на м'якість і спокій для країни, у порівнянні з радянською окупацією.

р.

Перед паровими локомотивів це мило залізо креатиф.

Зайдемо два двигуни і подивіться на їхні котли ззаду.

У локомотиво-со-Звезді з задніх стендів діда Леніна (не Сталін, який цікавий!), а в сусідньому - Фюрер Третього Рейча.

За допомогою парових локомотивів виводяться вітрини з експонатами, а також простір для медитації. Ви можете посидіти на стілець і зануритися в довгий відео і аудіокампанії на тему радянських окупантів. В принципі грамотне рішення.

83519934

Давайте ближче до вікна медитації. У передмісті є Фінн, німецький і російський, всі у вигляді цієї ери, з вовняними затяжками розтягуються в місце обличчя, що створює дещо сюрреалістичне відчуття з огляду.

Медитація тут дуже актуальна, тому що праві наступні двері є офісом «Каїцеліт» (це естонський Досафа). На фото - упаковані в всі канони хлопця з цього офісу.

Довгий ряд валіз на склінні, можливо, символізує Велику Балтійську посилання.

Якщо ми переїжджаємо з скління ближче до кінцевої стіни, ми бачимо початок збору «радянських» артефактів ( зубний стілець, телефонний стенд тощо); за парканом, обрамлені банерами – вхід до основного Балтійського водозабору.

Перед входом до Г.П.О. Вода є збірка радянських в'язальних дверей (звичайно представлені реалістично настінні копії). Щоб надихнути молоді, в якому нелегкий час виросло безстрашних «боротьників з луком».

Ось одна з найяскравіших дверей в цій колекції.

(доб. 3)

У скляному додатку далекого кута є кінотеатр. Для колективних молитв і медитацій.

Ще один вид, частина збірки радянських речей.

радянський "роздатний" ближче.

7166932р.

І звичайно, "Жігулі" - класичний. Є «трійка», дивний, що не «penny».

3610Р. 4200Р.

Телефонний ящик.

Оплатити телефон в ньому. Цікаво, що з реставрацією та реставрацією артефактів музейні працівники не турбують так, що молоді люди дивляться це утворилося правильне ставлення до «спів». З іншого боку, це добре, що вона збереглася.

53837561

Приблизний мобільний телефон.

Газоводна машина. Алас, представлений лише пізній примірник, на початку 80-х років. Це життєздатність, адже пристрої 60-х - 70-ті були набагато більш харизматичними в дизайні.

У підлозі трамповані ніжками відвідувачів, є також гроди деяких таємничих пристроїв (зв'язки?).

В цілому, якщо ви подивитеся на виставку художньо і уважно, на грі тіней і рефлексій можна зробити всю колекцію фотомонтажів. Я не маю багато часу, але я оцінив утиліту твердого скління для таких цілей.

3271.34 р.

Більше радянських речей. Старий фен з барбершопу і так далі.

Ну, «Дізнаторська кімната», звичайно, неможлива без неї в ортдоксському Балтському музеї.

Вечеря: Кабельне обладнання, сибірські черевики, перший туалетний папір, пристрій для прокатних банок та інші радянські артефакти окупації.

866264

Таблетки з армійських інтер'єрів, що залишилися колишньою радянською армією під час хати і нерозривно виведення в 1992-1994 рр.

Отже, поїдемо до водозабору. Щоб ще краще запекти радянську минулу, творці піднімаються вздовж шляху, регулювали пару нижніх червоних банерів.

У темряві є загадкове півтемне освітлення і синістрові фігури сараф.

На всіх куточках, прихованих і не так багато.

р.

Строго навпроти входу до водозабору Brezhnev з 1978-81, з чотирма зірками.

І це в'їзд до зони Головного водозабору всіх Балтійських держав. Brezhnev, якщо ви уважно дивитеся, відображається в спеціальній дзеркальній стіні в центрі. Це просто те, що вони не розслаблені під час, ви знаєте, головна дія!

Повернутися до світла. Калінін з розбитою рукою - знак для виходу. Так, до речі, ось що цікаво - з якоїсь причини збуджена естонська естонія теж соромилася поставити Сталіна. Помістили різні автобуси, але без нього. Можливо, просто у випадку, якщо це не дуже погано, раптом його дух повернеться і лікує на надмірно креативних асах? Краще, ніж невіольний Brezhnev, звичайно - це набагато безпечніше.

Ми приїжджаємо до світла Божого, застібається яскравістю. Ми вітаємо футболку Гула з прав людини, радянських сигарет та позашкідливих профнастилів прав та цінностей (ліворуч). А до речі, така ж техніка з подібним знаком була використана латвійськими сусідами у своєму музеї.

Ви можете побачити багато цікавих речей тут:-
Моє завдання радикально полегшує організатори музею, висить в кожному періоді історії напис, що пояснює його (на трьох мовах), а крім того, викликаючи кожен унікальний період свого яскравого і неповторного імені. Наприклад – 1944-1949 рр. – “час Сталіна”, 1949-1956 рр. – “Проміжок Сталінізму”, тощо. Давайте подивимося нижче, я отримав їх. Так, і тут важливо: написання оригіналу, я нічого не зробив. Тільки графічна правда.

Так, період 1 мови. Читання, дайвінг.
[Таллінн написано всюди з двома «n» в кінці, відповідно до положень естонської мовної інспектора]

Шматочок підстави про період 1.

726216

Також такий же період.

Самий період. Як ви бачите, типові ілюстраційні ілюстрації. Що таке імперський курча, щоб взяти на себе глобус! Все про світове панування!

Кошти Сталіна.

р.

Період 2: Німецька окупація. Характеризується тим, що загальний стан пригнічення був набагато простіше попереднього і подальшого радянського окупації.

Німецьке «софт» окупантів, два види в діапазоні.

Тоді червоні орди з яких причин вибивають комфортні німецькі м'які загарбники, і знову відновлюють Естонії. Це період No 3, що просто називається «час Сталіна».

Тут він, радянський, незаконно охоплений Таллінн з двома "N". На грудях - з якоїсь причини - влаштування медаллю «За захист Сталінграда». Ніщо інше. Медаль знаходиться на сучасному полотні, а форма все ще без епаулет, з петлями (до 1 лютого 1943 р.). Це казка, але місцеві глядачі будуть їздити, вони будуть їсти.

р.

Важкий час: посилання і так далі. Скупи навіть досягають такого рівня, що вони опублікувати естонсько-фінікову епоху російською мовою. Ужак!

... і Сталін в Естонії. Де це відбувається?

І так, 25 березня 1949 р., епоха No4 заміщалася No3, тепер «Період Сталінізму».

Предмети та артефакти відправили в Сибір.

Далі йде період #5, "Час стабілізації". Його головний зміст «... декларація та політичне участя людей, висловлених у масовому доступі естонців до КПУ». Mnda ... чому вони перетворилися на неї? :-

радянські гроші після Хрущовської реформи у 1961 році Я знаю багато людей в реальному житті. . . . )

р.

У цей час цензура є пандусантом і американцями незламні. Тихий час...

Габаритний зображення

Нації повинні поставитися до окупації.

Основні події періоду 1978-85, за естонською мовою. Як пройшов Олімпійський регіон в Піріті? :-

Обітуарії в «Футболці Хокей» і так званої «похоронної ріки». Тут, з якоїсь причини, кладуть перші пострадянські гроші в 1992 році.

І нарешті, період визволення! Половина століття популярної боротьби і Балтійського руху призвело до довгоочікуваного виходу з імперії!

радянський дембеловий наряд. Судак, залізнична станція, кордон!

р.

Як виглядає сучасна історія в очах сучасних естонських органів.
Цікаво, що це не так?

Нарешті, зведена мета музею. До речі, є багато адекватних положень у тексті. Але ось «шкізофренік» - Я просто готовий! :-

перископоп