Матраци в Пулоково.

Я довго хотів піти плямистість в Пулоково. Але не було проблеми, вони не практикують, і вони відмовилися від мене. Коли я вирішив піти в чергування в Домодєдово, я отримав лист від прес-служби s7 з запрошенням на тестування плямистості, що відбувся в аеропорту Санкт-Петербурга, де крім мене були запрошені відомі московські тоттери і фотограф Санкт-Петербурга, які зробили корпоративну плівку. Так п'ятниця прийшов і я пішов до Пулоково.

Це мій перший досвід. Я ніколи не ходив в аеропорту, перш ніж, ніколи не ходив поруч. Я отримав лист від компанії S7, через яку я також намагався зареєструватися на місці в Пулоково, з запрошенням взяти участь у тестовому місці, призначеному для розробки положень для таких заходів.
Я приїхав заздалегідь і вирішив ходити по аеропорту, чекаючи на зустріч.

р.

р.

Ми зустрілися з Пуловським Кафем І Патіо. Збиравшись, ми пішли в аеродром через окремий вхід, де ми шукали як при вході в термінал – рентгенівські, металодетектори.

Ми сиділи в ПАЗІК, які вішали нас на першій фото точка – орнітологічне обслуговування. На шляху з вікон ми фотографували прохідні літаки. Я не можу допомогти, але візьміть картину цього літака компанії, тому що він допоміг мені дістатися до події, плюс їх літаки дуже красиві.

Після руху по ходу, ми закінчили аннітологами. Вони мають як технічне обладнання, щоб відлякати птахів і жити. У декількох клітинах живуть мисливці, захист повітряного простору аеропорту від іноземних птахів. Під час нашого візиту фалкон був сидіти на стовпі, він явно не був комфортним, коли кілька людей з камерами оточений ним і почав знімати фотографії, він намагався літати, але леш не дозволяв йому.

р.

Після зйомки трохи, ми пішли в другу точку – до першого супутника.

, Україна

Р

р.

Далі ми пішли на другий супутник. На шляху ми побачили аерофлотний літак з відкритим вантажним відсіком. Цікаво, що всі літаки повітряного флоту мали назви, наприклад, Серов. Челюскін.

Херсон

Мені сподобалося колір хвоста на цій площині.

Р

Далі ми пішли на наступне місце – стоянка вертольотів і приватних літаків. На шляху був заправлений Ореневий літак.

927834

Р

Наша наступна зупинка була звільнена літака. У піврозміщеному стані є ІЛ, тушки. Шлях до цієї точки був через 3 фартухи, які не можна фотографувати через те, що прикордонники ходять там, тому що це пулово 2 фартуха. До нього був один дуже цікавий приватний літак, який також заборонений взяти фотографії, він мав червоний-блакитний колір і на його хвіст були написані в каліграфічному почерку два літери - VB (Я не знаю російською або англійською мовою, якщо російською мовою, то є цікаві асоціації).

р.

,4 км

р.

Поки ми були в цій парковці, я бачив ще один літак S7, який, на жаль, стояв дуже далеко.

Це був наш останній постріл. Зйомки тут, ми поїхали назад, щоб обговорити плямистість, знімаючи фотографії на шляху.

4013499

Всі права, товари, нехай йти. Ми вийшли таким чином, що ми пішли. Дуже ввічливі і доброзичливі паси.

Після виїзду паркану ми очоли до Пуловського терміналу 1. На шляху ми побачили відвідувачів рейсу і відвідувача рейсу, який дуже красиво виглядав. Однак вони чітко не готові зніматися і проціджувати багато, коли вони побачили нас.

В'їзд до аеропорту я бачив літак двома відкритими люками, які я знайшов дуже смішний.

р.

Ми сиділи в Іль Патіо, говорили про минуле місце і пішли про наш бізнес.

Я дуже сподобалося все там, це пікність, що було кілька літаків, які день, величезне спасибі S7 і його прес-службу і Аеропорту Пулоково і його прес-служба за допомогу, для проведення такої події.

шемале