- Чи можу я дати вам картку?
«Я вже забрав себе», - відповів власник офісу, вказавши на стеку чорних карток з золотом, що лежать на столі.
до Немає, я даю вам свою спеціальну картку.
«Диретор відповідей», як він називає себе, відкриває коробку і витягує пакет пряжок:
до Який Ваш улюблений номер?
- Хм. 19.
Він обирає банкнот, що закінчується цим числом. Він кладе його на стіл, витягує герметику і кладе на нього два принти: «Що Бог робить, все краще». Назва телефону. Зробляю мене двосольовим векселем:
- Дивитися, "стар" спійманий - в кінці ряду чисел замість літери є зірочка, тому кожен сто мільйонів доларових векселів позначений - Дуже рідкісний, вам буде удачливий.
р.
Після того, як в цьому офісі в самому серці Москви, я не можу допомогти, але повернення – це занадто незвично. Всі відвідувачі навіть проходять обов'язковий тур - є щось показати, але найголовніше - деталі, як і з візитною карткою. Крісло для клієнта - це масаж, поруч з режисером знаходиться копт Совдов - як сплячий офіс. Бар'єр в все: в речах, в написах, навіть в друку:
- Дивитися, подивитися? - Директор з питань справи рукує з паперу.
- Звичайний ущільнювач "Для моделей контрактів".
- Дивись!
- Шит! За підроблені контракти!
до Ви думаєте, що клієнт помітить?
- Звісно!
Коли ваш бухгалтер бачить його, що відбувається?
Я здивував свого колишнього бухгалтера, який працює над офісним кричущим, «Ми звалилися! й
до Він пам'ятає мене назавжди! Що мені потрібно.
до Що далі?
Потім ми будемо сміятися і покласти нормальні ущільнювачі.
до Ось горілка в цьому охолоджувачі. Немає, ви перевіряєте.
Я кладу руку під краном пляшки дев'ятнадцяти літрів:
- Дійсно. А в пачці Беломора то? й
Режисер посміхається, він любить, що я розумію логіку.
до У нас є червоний кут тут.
Габаритний зображення
Ми зробимо веб-камеру, полетіти під стелю від дверей до протилежної стіни.
Кожен окремо показує години, хвилини та секунди.
Чому потрібно стільки клопотів Путіна?
до Це наш дах. У мене була ідея зробити 6 видів Медведєва: життєрадісний, сумний, сердитися, в костюмі. І дарувати подарунки. Занадто поганий майстер загинув.
Справжня мамонт черепа з сертифікатом. 35 кг.
Всі блондинки сидять в рожевому середовищі. Навіть комп'ютерні мишей, телефонні дзвінки, а також поштові наклейки рожеві.
Корпоративний дух Настенки працює над офісом
Корпоративний дух дуже любить вершки.
Аукціонний комплект.
- Не з незвичайного магазину подарунків?
- Приходьте! Нема принципу тут. Тут ви йдете, номер і автор. Кожен елемент повинен мати серійний номер. Історія Дзеркало на спині, ви знаєте, чому?
Я відчував голову.
Коли ви тримаєте його в руках, ви хочете побачити, що за ним стоїть. А для торгівля будь-який рух пластини з числом - дія. Налаштування! Моя ідея.
147389
р.
Вимити, сушити, протирати, робити все самостійно.
Розташування туалетів не дивно.
р.
- Установка для тарганів, все, що перед горизонтальним, і я з'ясував, як зробити це так, щоб ви могли повісити на стіні.
Є два механічні поліграфи по монтажу.
р.
Відповідача директора завжди говорить на телефоні над динаміком:
В принципі завжди входить в мене. Ми навчимося вести переговори, не маю секретів.
На стіні – живопис сліпого художника:
Він спочатку відчував обличчя пальцями, а потім змалював пальцями. Це портрет!
Великий екран на вікні дублює зображення на моніторі режисера:
до Це зручніше показати.
666282 Габаритний зображення
Підвіска ліфта. Походи в стелю, роблячи приміщення.
Р
І це директор відповідей.
І багато, багато інших фен.
р.
Чи справді це те саме тандемотерапія?
Вони такі, як і автор. Я дала ці фотографії до клініки Санкт-Петербурга.
Таблетка – це чистое золото, «карнації» з діамантами.
р.
До дванадцяти.
П'ять хвилин.
Габаритний зображення
Зеро години, 20 хвилин.
Диффікулт для реплікації.
Співробітники компанії Blind починають спілкуватися з потенційними клієнтами.
Ми вже придбали спеціальні комп’ютери, щоб вони могли працювати з базою даних. І ви знаєте, чому вони краще?
Я втратив відповідь.
Вони знають, як слухати і поговорити краще! Я знаю власника ресторану в темряві. Я сказав йому: «Зробити сліпий чоловік як шафа». Ви знаєте, чому?
Чи є темрява нормальна середовище для них?
- Ні! - Режисер подразнений - Уявіть, що ми спраги сидять так крутим і спілкуванням, і ви скажете мені: "Я отримую пальто від сліпого чоловіка вчора." Люди позиціонують себе, вони мають самооцінку, а потім крадіжку від сліпих! Ось я нещодавно закинувся, оплачується заздалегідь, я зробив все, і вони не сплачували. Давайте скажемо на користь десятки. П'ять заздалегідь, охайно однакова кількість. Що робити?
- Що?
- Я дав їм гроші.
- ??
Ну, і я назвав, сказав, якщо ви не можете платити, ось гроші. Кур'єр приніс
до Тексти пісень, а це означає: І вони давали вам право
- Вони взяли вас!
Я вже був повністю плутаний, але я розумію, що директор відповідей тепер подарує щось незвичайне.
- Аванс - п'ять, вартість послуги - два. Я заробив шахту ще?
Я.
- Як довго візьмуть на працівників, щоб вибити п'ять, подорожі, кораблі і так далі? Що означає гроші. Це повернення буде коштувати мені трохи в кінці. Я буду в червоному кольорі. І ось я даю лише п'ять, скільки я в червоний? Про нас Що буде клієнт сказати своїм знайомим?
"Я кинув одного божевільного чоловіка тут, тому він також дав мені гроші", - відповів я.
Це право! Він розкаже інші про мене, вони будуть розуміти: «Дивідник адекватний» і прийде до мене. З будь-якої ситуації ви можете отримати переваги для себе.
Я люблю цей образ, але серйозність послуг, що надаються, не в голові, приходять умови з таким інтер'єром офісу:
- Ну, що все це для вас? - Я запитую, захоплюючі мавпи, робота цуценят і картини з тандемами.
Це весело і незвично зробити враження. Цей стиль є основним враженням, участь у позитивному виконанні. Всі мої продажі люди звертаються до своїх конкурентів як клієнтів. І ви знаєте, як вони забивають на вагу десять точок? Топ три! Ми працюємо на підсвідомому рівні. Що таке кава?
- Для скорочення часу.
Це право! Телевізор, журнали, кава ... Вони роблять це без розуміння, копіювання інших. Ми використовуємо його для того, щоб люди розуміли, що час пройшов спокійно, і тому більш продуктивно. Потрібно розуміти, що вони чекають його тут, щоб він був внесений в пам'ять. Всі ці батьківські дні, коли співробітники можуть приїхати сюди, щоб працювати їх тато, мама, подруга і дружина – для того ж.
до Але чому тут стриптизерка?
Ой! Ви вже відповів. «Чому?» Що це сталося.