Де голосуються фільми (41 фото)

Фотозвіт про те, як дублікати фільмів в студії Pythagoras.

Частина перша. Звукоізоляційний номер

Це те, що номер виглядає як, де, використовуючи всі свої таланти, різні актори, співаки і артисти голосу і дублікати фільми, які всю країну дивиться.

Але це зазвичай досить похмура тут.

Перед художником є віддалений, а на пульті дистанційного з’являється сценарій, за яким вони читають текст, кожна репліка має власний код.

У номері є багато мікрофонів, які часто записують відразу кілька людей. До речі, коли ви бачите номер, наповнений людьми на екрані і почуєте купу своїх розмов, дізнаєте їх, теж, спеціально записаних для кожного фільму. А професіонали приймають запис фігури (як це називається) не менш серйозно.

І це "частина", для якого зручно записувати сидячи.

Дуже сподобалося світильники в цьому номері. З них промені розходяться в усіх напрямках.

Частина друга. Оператори

Один раз є двома режисерами: дубінг-директорами та звукоінженерами. У цьому випадку було дві жінки. Важкий режисер з великою кількістю досвіду і великою кількістю смішних оповідань від своєї практики, і звукорежисер набагато молодший, але також з великою кількістю досвіду. І попросив себе не фотографувати.

Р

Робота інженера звуку

А директор дубінгу практично немає пристроїв, крім кнопки, яка виглядає як кнопка двербеля. Натиснувши цю кнопку, режисер може спілкуватися з художником в звуконепроникному приміщенні. Всі вони говорять про в офісі директора, коли кнопка не натискається для художника залишається невідомою :

А за режисерами дуже комфортні зелені дивани.

Я прибув трохи до початку процесу голосу, і встиг поглянути на сусідню студію. На відміну від першого, зеленого, ця студія була синя і інакше практично ідентична.

Ми використовуємо для того, щоб мати один вдома, теж :

Красивий.

Але повернемося до нашого зеленого каталогу. Я покажу вам те, що саме обладнання вони працюють з студією.

Що таке клавіатура звукорежисера. Як бачите, це незвичайне, і призначене спеціально для роботи в програмі запису. Кожна кнопка має власну функцію.

Дистанційне дистанційне керування

Кілька пристроїв, призначення яких я можу тільки вгадати

Р

Частина три. Мистецтво

Я просто ім'я ім'я.

Анастасія Чернобровіна - емоційний

р.

Андрій Петров є жорстоким.

Ірина Муромцева чарівна

р.

Владислав Завялов – аристократичний і непристойний

Частина четверта. У коридорах Пігагари

У передбані між зеленими та блакитними студіями висять портрети митців, які тут працювали.

1516719

Є багато портретів. Тут і Гафт з Табаковом, і Безруков з Мироновим, і Комедиклабовці різні і багато, багато, багато артистів різних масштабів.

У передбаннері є вікно, а поза вікном відкривається чудовий вид на Москву.

Ніч.

І в головному передпокої студії повісили плакати фільмів, які були дубліковані на Pythagoras. Більшість з них дуже добре відомі російським глядачам.

У ванній кімнаті мені сподобалося смішний пристрій. Ви думаєте душ?

Ах немає. Пристрій фактично завіса, не що за ним стоїть:

р.

Новий рік не варто забувати. Привіт!

Саша-сіні