962
радянські експериментальні всі транспортні засоби (16 фото)
Диво радянської автопромисловості – це поросіння. Поруч. Я думаю, що має сенс пам'ятати, що було виготовлено різними конструкторськими бюроми СРСР.
На початку 60-х років було призначено для руху у віддалених північних областях СРСР. У задній частині автомобіля були два двигуни (один для кожного боку), ємність паливного бака 900 літрів, діаметр колеса 1,8 метрів, просвітлення 85 см. Колеса і кабіна були виготовлені з склопластику, що значно скорочувало загальну вагу. У серії цей дивний автомобіль не ходив, очевидно, через початок виробництва універсального відстежуваного транспортного засобу GT-T.
ЗІЛ Е167
Р
Ніщо не було знайдено на цій амфібії. Хто знає?
Амфібій має лебідку.
р.
І великий гвинт!
Це ZIL 5901 (PEU-2). Призначений для пошуку і виевакуації спускових модулів космічних апаратів.
Це виглядає так.
Тривісний ZIL 4972 має підвіску для стирання. Контрольуються перші та третинні пари коліс.
ЗІЛ4904 не має коліс - замість них величезні аугатори.
Я не хочу потрапити в цю м'ясорубку.
1990Р. 2199Р.
Колеса, на мій погляд, якось «анімат» автомобіль. Без них автомобіль виглядає дуже страшно і нелюдно.
Ймовірно, що даний транспортний засіб використовувався для перевезення аугатора.
ZIL 135K колись перенесли круїзний ракетний комплекс FKR-2 і виглядав так само
Повітровий пожежний автомобіль на шасі МАЗ 7310
Автор матеріалу: Олег Єгоров
На початку 60-х років було призначено для руху у віддалених північних областях СРСР. У задній частині автомобіля були два двигуни (один для кожного боку), ємність паливного бака 900 літрів, діаметр колеса 1,8 метрів, просвітлення 85 см. Колеса і кабіна були виготовлені з склопластику, що значно скорочувало загальну вагу. У серії цей дивний автомобіль не ходив, очевидно, через початок виробництва універсального відстежуваного транспортного засобу GT-T.
ЗІЛ Е167
Р
Ніщо не було знайдено на цій амфібії. Хто знає?
Амфібій має лебідку.
р.
І великий гвинт!
Це ZIL 5901 (PEU-2). Призначений для пошуку і виевакуації спускових модулів космічних апаратів.
Це виглядає так.
Тривісний ZIL 4972 має підвіску для стирання. Контрольуються перші та третинні пари коліс.
ЗІЛ4904 не має коліс - замість них величезні аугатори.
Я не хочу потрапити в цю м'ясорубку.
1990Р. 2199Р.
Колеса, на мій погляд, якось «анімат» автомобіль. Без них автомобіль виглядає дуже страшно і нелюдно.
Ймовірно, що даний транспортний засіб використовувався для перевезення аугатора.
ZIL 135K колись перенесли круїзний ракетний комплекс FKR-2 і виглядав так само
Повітровий пожежний автомобіль на шасі МАЗ 7310
Автор матеріалу: Олег Єгоров