Прохолодні фото з бойових вправ ВМС.
тример: Під час прес-туру до Кольського півострова я мав можливість відвідати Північний флот вперше і виїхати на кораблі на морі. Виїзд не їздив від журналістів, працював спільним маневруванням поверхневих суден, взаємодією з авіацією флоту, пошуком підводного човна та артилерійського стрільби.
З ранку 28 березня ми приїхали на причал No3 в порту Североморськ, де чекали великий анти-сумаринний корабель Просп. 1155 «Віце-адмірал Кулаков». Підхід пальника, фотографовані інші кораблі Rocket Cruiser Prosp. 1164 "Маршал Устінов"
Р
Великий антипідемаринний корабель pr.1155 "Сєвєродськ"
р.
Гуси "Североморськ"
Чотири-піре 533-мм торпедо трубка HTA-53-1155 на "Кулаков"
30-мм шестишарова антиповітряна артилерійська установка АК-630
Поки сходи були
Я взяв ще кілька фото Сєвєродського
990 Р
Вимкніть док.
Підсумок рейда pr.498 RB-265
Североморськ БПП
Маршал Устинов. На фоні BPC Prospect 1155 «Адмірал Левченко» та великогабаритний ракетний круїзер 11442 "Петер Великого"
Приїжджайте до Kola Bay.
8613337
Вправа складається з п'яти епізодів:
1,1 км Забезпечення виходу суден з підстави для рудників, які виробляють траулінг ярмарку.
2,2 км Пошук підводного човна, що чекає суден, щоб залишити бухту.
3. У Відправлення атаки на підводний човен і його знищення протипідемаринної війни.
4. У Проведення артилерійської боротьби з умовним поверхневим судном противника з виконанням стрільби з основним калібром.
5. Умань Запобігання повітряного атаки засобами протиповітряної та універсальної артилерії. Користуйтеся маневрами і поставте активні перешкоди.
Основні шахти 1265 BTSh-111, Котельнич і Полярний хід перед BPC Віце-Адмірал Кулаков і траус ярмарок
БЦх Котельнич
За «Кулаковом» були невеликі антисумаринні кораблі pr.1124M IPC «Юнга» і IPC «Мончегорськ».
Юнга IPC
Ка-27 вертолітів виробляються поблизупідмарину захисту суден і пошуку підводного човна з використанням нижньої сонарної станції ВГС-3 "Рос-В"
3610Р. 4200Р.
У пілотів є велика повага, бо вони повинні працювати під час непристойного вітру і снігу. Лідер пари – пілот першого класу лейтенант полковник Кудрець А.В., пілот другого класу майор Врублевський А.С.
Один з пілотів вертольота був відповідальним за координацію операцій, що борт Кулаков і зумів поговорити з ним протягом деякого часу. У своїх словах:
Автопарк повинен бути оновлений, транспортні засоби старі.
Політ пілотів низький, 30-40 годин на рік. Не вистачає палива для кожного літати.
Зареєстрований невидимий підводний човен, відстеження нашої BPC і пожежний на ньому практичний торпедо. У ролі німого мисливця був дизельний підводний човен pr.877. "Варшавинка") "Ярославл".
Для точного визначення місця розташування підводного човна в зоні його пошуку прибули антипідмарину літака Іль-38.
Всі підводні човни були знайдені і вона відкрита вогнетривкі ракетні ракети RBU-6000 "Смерч-2" з BPC "Vice Admiral Kulakov" і з IPC "Yunga" і "Мончегорськ". На фото РБУ-6000 "Кульаков"
Після руйнування підводного човна, кораблі з роз'ясування надходять в битву з умовним поверхневим судном противника, вистріля з гармат головного калібру. Літаки Іль-38 піддаються впливу поверхневих цілей, які відкривають вогонь з артилерійських комплексів АК-100 БПК «Віце-адмірал Кульков» та АК-176 ІПКС «Юнга» та «Мончегорськ». На фото AK-100 "Кулакова", на відстані можна побачити супроводжуючий IPC
р.
Після зйомки кораблі перетворилися, заголовок для Кола Бей. За планом вправ в цей час вони повинні бути атаковані парою бортових винищувачів Су-33, але ми знову потрапили в потужну зарядку снігу і літак просто не побачили. Тим не менш, відштовхуючи атаку, «Кульаков» відкрив вогонь з комплексу АК-100 та 30-мм шестибарвної артилерії АК-630. У мене була маленька плутанина і момент зйомки я не знімався. АК-630
Щоб відбити атаки з керованою зброєю, кораблі виконали встановлення помилкових провідних цілей з ближніми пасивними джемінговими комплексами від KT-216. Це розвантажений пускач.
р.
Ми отримали команду заряду. Природно, обладнання відбувалося перед початком активної фази вправ, але я покажу весь процес в динаміці.
Обладнати монтаж
Дядько!
Ця вправа закінчилася і судами зношення на чолі з підставою. Я взяв деякі фотографії на міст.
6094840
Система радіолокаційної радіолокаційної роботи
При цьому курс судна відзначається навігатором на паперовій карті. Ті, хто хоче сміятися при використанні паперових карток.
до
Binocular periscopic vizier VFP-451M. Для спостереження за навколишною ситуацією в верхній півкулі в будь-який час доби, визначення кута курсу, кута місця і підшипника на замітках.
Перевірка на повернення
Під час очікування командира флоту фотографувала погляд на базу
Деякі фотографії кубка моряків. Нижні полки є запасними, в разі перевезення на судно додаткового персоналу (наприклад, такі ж марини в Індіанському океані).
Під нижнім ліжком є рятувальні куртки і, як я розповіли, повинні бути особисті речі моряків.
Єдиний шафа для підрядників
Юридична освіта співіснувала з місцем для прасування
Телевізор кріпиться, але не для того, щоб запобігти можливому крадіжці, але захистити його від падіння при пітчингуванні.
Каюта офіцера Під килимовим розкладним ліжком другого ярусу
- відео
660638
р.
Хірургія при непідтвердженому
Дивитися на вході в салон
На жаль, я не в змозі взяти фотографії в їдальні під час їжі, тому що при спускі з колоди оптика потіла і так далі до кінця обіду і не входив в робочий стан. Я оцінив продукти харчування, які я бачив як стандартна армія їжі, в будь-якому випадку, хлопці скаржалися тільки про брак фруктів. І нарешті, перед я пішов, я отримав бачити новий сезонний раціон.
Наприкінці свого перебування на кораблі він взяв кілька фото Віце-адмірала Кулькова з лука.
Launcher ZIF-121 корабельний комплекс встановлює помилкові цілі PC-2M
р.
р.
172263