Історія Уральської вежі

Він був побудований трохи менше 300 років тому від Demid's grandson, akinfiy. До речі, місцеві жителі покатають його, коли вежа називається Леанін. Це право. Ухил дійсно гідний - на висоті 58 м, відхилення майже 2 м

Повідомляємо історії про схил через затоплені підробки в підвалі, про покинутий архітектор і т.д. Але швидше за все - банальна неоднозначність під час будівництва - спочатку буквально 100 метрів потікає річка Наве, а по-друге зрозуміло, що схил намагався виправити - сильний нахил, тільки де нижня чотири, верхня - октадрон з годинником і дзвіночок був виведений з іншого, компенсуючи нахил. Це була як дугова вежа.

У невеликій групі кожен 15 хвилин їзди на машині. Вже кілька відвідувачів, але дует (Нев'ян до речі) розповів про свою душу і гордість за своїх предків.

Ці іржі затискачі не є шрамом, вони тримають металеві стяжки.

Я бачив аналогічні стяжки на інших старих конструкціях. Хочу припустити, що вони необхідні для будівництва будівель з кам'яного каменю. На цегляних або залізобетонних будівлях немає такої речі.

Це однакові стяжки всередині.

Вежа. Тут, ті, хто бажає, пропонуються за гроші, щоб зануритися на себе комеморативну монету. Дуже задоволена. Нарешті, наш туристичний бізнес почав рухатися від радянської ненав'язливої до світу.

р.

Єдині «нативні» двері вежі, відпочинок - нова модель

Сходи круті, проходи вузькі

З приходом більшовиків вежу використовувався терористично, використовували приміщення як тюрма, так і як склад для виробів рослини. Це дивно, що вона збереглася. Тепер вони лікуються з обережністю, вони вражають мікрометри, вони моніторингають зміни, які, як правило, ще не спостерігаються.

годинник Нівської вежі. Унікальний робочий артефакт. На фото показано механізм самому, з якого стріли на циферблях на чотири сторони вежі даються тяги. Час точне.

барабан з бампами є носієм декількох мелодій, які грають годинник з дзвіночками вгорі. У вежі зробили вертикальну нішу до дна - під навантаженнями годинника. Спеціалізований фахівець контролює завод. По суті, Nevyanskaya Tower є гігантським годинником з бойових дій. Усі джерела говорять про те, що годинник є англійською мовою Felpes. Але багато хто говорить про те, що Phelps є тільки дзвіночки, і годинник може бути як німецькою, так і швейцарською. Акінфія видала ті годинники на 5 тис. рублів. У той час це була величезна кількість грошей, наприклад, будівництво вежі вартістю 4200.

металеві нитки дзвіниці:

Дзвінки.
р.

Година збиває кожні 15 хвилин, півгодини, годину. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Дата виготовлення дзвоників 1730 р.

Це дивовижне, як це пережили під Радою, ймовірно, тому що Демидовська вежа не була церква.

Вид з вежі - це душевний вигляд. Я був щасливий з погодою.

551574

грайлива ручка досягається для нахилу

903115

Це дам на Наві. В цілому візьміть будь-яке місто Ураль - обов'язково дамб, ставок. Нижче дами були водні колеса, які привели все - хутра, молоти.

І тут залишаються залишки цієї фабрики.

Пара більше зображень з вище.

Недалеко від села.
Ландшафти Нев'янська. Це як я уявляв російську губернію царських часів, прочитавши гору.

Наліво ставку на гірку з видом на вежу і собор. Думаю одне з кращих місць для дачної нерухомості в Свердловській області.

- Джерело:
ozyk.livejournal.com.