Мапа Thicke desperately намагається отримати його дружина Paul Patton назад

Сінгер і актор Робін Товстий відчайдушний, щоб отримати дружину, актриса Paula Patton назад.

Коли з'явилися перші чутки про майбутній розлучення пари, кілька людей розуміли, що справа була. Стара пара була одружена більше 8 років, і всі 20 знайомі, піднявши трирічний син. І раптом несподівані новини розлучення. Для ЗМІ роз’яснювалися чудові пояснення:

Ми завжди будемо любити один одного і залишатися кращими друзями. Разом з тим, ми приймаємо спільне рішення до окремого. й

Робін і Павла в Лос-Анджелесі

Але це не так просто. Спочатку спекуляція про розлучення стурбована лише ситуацією з Miley Cyrus, яка на сцені під час церемонії VMA.

Милі та Робін виконують разом з VMA

Поведінка Мілі в її божевільному стилі, але поведінка Робіна глибоко відхилена Павла, і вона, пристрасно любляючи чоловіка, як і раніше вирішив оголосити розлучення в понеділок. Що, формально, причина розлучення була в Мілі, але незабаром виявилося, що це було абсолютно різним. Кілька днів пізніше фото з'явився на мережі, розміщеному в Instagram за допомогою вентилятора Робіна, в якому він пристрасно і нерівноважно притискає певну невідому блондинка.

Фото Робін і вентилятор Instagram
Звісно, фото було додано до Павла. Вона не могла стояти її, хоча вона не скаже слово про інцидент, наполягаючи, що це було все про «непрозорий вторгнення». Мілі в особистому житті.

"Я розумію, що це відбувається, але це занадто багато, щоб покласти чоловіка в незручному положенні, як це. Я не маю наміру перенести це. й
На жаль, для чого сталося, Робін намагається внести зміни. Після скасування трьох шоу він провів два дні в домашніх умовах створення та обробки нової пісні про Поль, «Чи хороша жінка».

Робін співає пісню для Павла

Він зробив його у четвер на концерті, а в той же час замовив безліч букетів шикарних квітів, які доставлені всім днем будинку, де Павло був в той час:

Павло, звичайно, не ходив до концерту, хоча вона, ймовірно, вже проповідувала на зусиллях вірності чоловіка.

- Я просто хочу її назад. Я люблю її дуже багато, Робін сказав.