Відеоповідомлення Наталії Водідової за підтримки Сочі 2014 Паралімпійські ігри

Найочікуваніші спортивні події в житті Росії, Олімпійські ігри в Сочі, приходять до кінця, ніж було часу, щоб активно підготуватися до наступних Паралімпійських ігор. Наталія Водідова, посадова особа Сочі Олімпійські ігри, запрошує себе напередодні Паралімпіки. Недавній трейлер короткого надихаючого фільму з'явився на мережі, в якому про людей, які вдалося прийняти непростий виклик долі і не відмовитися.

р.

Над відеопрацею з назвою #NEVERSTOP працював відомий французький режисер Бруно Авеян. Войєдова та Аверіана об’єднали свій спільний творчий минулий - рекламна кампанія аромату Гуерлайн.

3 можливих сценаріїв були розроблені для фільму, але я оселився на одному, що представили паралімпійські спортсмени як люди з обмеженими можливостями. ?

Презентація повної версії заплановано на батьківщині паралімпійських ігор, в англійському місті Санкт- Мандевіль 3 березня 2014 року.

«Всі люди, які беруть участь у зйомках волонтерів. Я хочу якомога більше людей, щоб дізнатися про Паралімпійські ігри. З Я офіційний посол ігор, дуже важливо для мене, щоб передати важливу місію і мету проведення таких спортивних змагань, Наталя Водідова розповіла Ітар-Тас.

Офіційне відкриття XI Зимових паралімпійських ігор заплановано на сім березня. Згідно з попередніми даними, більше 1,500 спортсменів з 47 країн повернеться до Сочі, щоб захистити свою Батьківщину протягом 9 днів.