Фільм незалежних Spirit Awards 2014: Взуття

У 2014 році відбулася урочиста церемонія нагородження переможців кінофестивалю «Стан Моніка». «Dallas Buyers Club», «12 років раба», «Ясмин», «Небраська» – всі ці фільми були представлені в номінаціях премії як найяскравіші та якісні зразки картин незалежною режисерами. Давайте подивимося на те, що з перерахованих вище фільмів був тріумфантом церемонії дня, і, звичайно, зверніть увагу на килим, який, навпаки, всі правила, був пофарбований в синій час.

Переможці в основних номінаціях:

Найкраще зображення: 12 років раб

Найкращий режисер: Steve McQueen, 12 років раб

Кращий Актриса: Cate Blanchett, Jasmine

Кращий актор: Матвія Макконагей, Dallas Buyers Club

Найкраща підтримка Актриса: Lupita Nyong'o, 12 років раб

Кращий супровід актора: Jared Leto, Dallas Buyers Club

Кращий сценарій: 12 років раб

Найкращий оригінальний сценарій: Небраска

Кращі операторські роботи: 12 років раб

Найкраща іноземна мова: життя Adele

Червоний килимовий вигляд:

Як ви знаєте, код сукні Film Independent Spirit Awards не дуже жорсткі і урочисті - помпійні вечірні сукні тут не використовуються. Враховуючи цей факт, Розаріо Даусон прибув на вечірці в ансамбль Narciso Rodriguez, що складається з в'язання верхньої та олівцевої спідниці. Наряд був красивим і привертав увагу ефектного поєднання кольорів, але він виглядав занадто щоденно навіть для демократичної церемонії, як це.

- відео

Meloni Diaz, хоча вона вибрала стриманий наряд для церемонії, але зробив ставку на яскравому геометричному принті. Її білий чохол для сукні з преена доповнилося чорними стриманими аксесуарами і помадою hue fuchsia - тоновим орнаментом.

147952

Вишитий з головки Toe в Dior, Анна Кіндрик стежить на червоному ковроліні в ефектній білій сукні з асиметричною спідницею, відкритою спиною і кольоровими вставками. Складання сукні з оригінальним рожевим зчепленням з контрастним принтом шкіри рептилій, актриса вдалося створити ефектний і незабутній образ. Ані не часто покажуть дуже цікаві наряди на подіях, тому її вибір вчора дивує мене.

р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Актриса сховала коктейльну сукню Preen, поєднує в собі ретро стиль 50-х і елементи футуризму. Важливим і, можливо, вирішальною роллю в цьому наряді була відіграна фурнітура - апельсинове взуття з zebra друку і яскравою коралової помади перетворило зображення в єдине ціле.

р.

3250Р. 3700Р.

Це ці наряди, які роблять Cate Blanchett реальний стиль ікони! Сукня-волос, виконана в відтінках піску, синього і бордового кольору, доповнена фантазією золотого поясу і оригінальними оголеними сандалі, навряд чи буде виглядати на когось органічно, як на нашому героїні. Такі образи Kate роблять мене ще більш привабливими для її зовнішнього вигляду на червоному килимі Оскара завтра.

440568

На червоній килимовій наряді, як радикальне озеро Bell. Актриса обрана на церемонію об'ємної сукні асиметричним вирізом від Stella McCartney, прикрашеної великим графічним принтом і високою точністю. На кішка, цей наряд був представлений в поєднанні з грудями в чоловічому стилі, але озеро ставиться на фемінність і доповнює плаття з витонченими чорними катерами, які розтягували силует і врятували весь образ.

Крістен Ріттер на Versace. Я скажу прямо - Я не великий фанат роботи Донателла Версаце, але ця сукня-кейс з абстрактним тваринним принтом в незвичайній кольоровій продуктивності і накладах лакової шкіри була дуже до обличчя сучасної акторки. Більш того, на мій погляд, це перший образ моди Крістена, який дійсно незабутній.

Учора знову довели, що актриса не боїться експериментувати. Цього разу зірка фільму «12 років слов’яни» вийшла на червоному килимі в оригінальному комбінезоні з принтом під шкірою крокодила з колекції Stella McCartney. Витримавши образ в натуральних тонах, актриса зробила вибір на користь аксесуарів димових відтінків, природного макіяжу і золоті ювелірні вироби. На мій погляд, цей наряд чудово вписується в атмосферу події, і, звичайно, став найоригінальним образом на червоному килимі.

Вибір Reese Witherspoon радий мене, в першу чергу, тому що актриса з'явилася на церемонії вбрання мого улюбленого дизайнера Giambattis Valli. Міні-роздріб з шовку був прикрашений абстрактним принтом, драпірами і тривимірним застосуванням в тонах чорної, синього і білого кольору. Я привітав з нарядом, хоча я не впевнений, що він добре виглядав на мініатюрі Reese - можливо, плаття з такою багатою обробкою буде виглядати краще на високе дівчата.

9168081

Зое Кравітз на червоному килимку в білому комбінезоні незвичайного стилю з абстрактним квітковим принтом. Неоднозначний дизайн наряду з паданими рукавами, оригінальною базкою і цікавим елементом на талії в стилі міліції привертає увагу і, на мій погляд, дуже йде Зо. Я дуже люблю.

A мініатюрна білявка в blue? Я думаю, що ми бачили його десь до. На прикладі своєї старшої колеги Reese Witherspoon Крістен Белл також вибрав наряд в яскравому тіні електрики, але зробив ставку на класичний стиль. Сукня сидить на Крістен, як заливається, а бісерний мереживний орнамент дає образ урочистості.

Р

Спецодяг Elie Saab? Чому думав Ана О'Рілі і приступив на червоному килимі в стильному труєнні ансамблю відомого дизайнера Лебані. Побачивши цей наряд на катавлі, я шукав, щоб побачити його на одному з церемоній, але що розчарування він був коли я бачив його. Стиліться тканиною і вузькістю, яка не мала нічого спільного з вишуканим стилем і жіночністю, властивим створенню Сааба, знищила образ.

Р

Вибираючи наряд з Ліна Девона, Shailene Woodley продемонстрував своє бачення того, як носити укорочений топ з прямим спідницею. Відмовляючи ненаповнену талію, актриса перетворила її образ в своєрідну наряд в стилі бохо-чистки, програючи одночасно всю витонченість і жіночність спочатку властива таким ансамблями. І звичайно, не варто носити сандалі на плоскій підошві замість витончених сандалі - це не пляжна вечірка.

Один з найбільш оригінальних і водночас гармонійних образів показав нам Сара Павлосон. На акторці, яка виконала одну з ролей в фільмі «12 років рабства», була біла сукня з щільною спідницею і світлом напівпрозорою косою, над якою зношена верхівка з незвичайною квітковою обробкою в блакитних тонах. Так, це поєднання здається абсурдом, але в реальності все виглядає дивно гармонійно і стильно. Браво дизайнерам бренду Honor!

6650.00 р.

р.

На відміну від незвичайного наряду Сара, зображення Paula Patton навряд чи можна назвати оригінальними - мереживними суконь на червоному килимі не зносилося тільки мережива. Але навіть так, жовтий міні з Лорени Сарбу був дуже добре для акторки і вигідно підкреслити заслуги її фігури.

Любитель жіночних м'яких образів Camila Alves цей раз вирішив віддати перевагу разом з елементами чоловічого стилю від Juan Carlos Obando. Білий комбінезон з легкою баска і луком на талії був дуже багато до обличчя Каміли, а особливий шикарний образ дав помада ягідний відтінок - без неї наряд буде виглядати менш цікавим.

Номінант Брі Ларсон звернув увагу на прогресивний дизайн модного будинку Maison Martin Margiela і не втратив. Незважаючи на очевидну лаконічність чорного наряду, єдиним прикрасою якого стала шия в формі серця, образ Bree був завершений і помітний завдяки великій золоті ювелірні вироби і стриманих класичних аксесуарів в бежевому кольорі. Оригінальність в мінімалізмі

Мій особистий топ 5 кращих нарядів церемонії:

1 - Cate Blanchett в Роксанді Іллінці

2 - Сара Павлосон на честь

3 - Aubrey Plaza в Преені

4 - Lupita Ningo в Stella McCartney

5 - Мелоні діаз у преені

Ось деякі фотографії з церемонії:

Jared Leto весело з фото репортери

р.

Jared з Lupita Nyongo і її мама

р.

Оголошено Lupita на час її ім'я. Ще одна статуетка за свою роль в «12-річній слов’янській» – це хороший подарунок на день народження (березень 1, актриса стала 31).

Lupita з режисером Steve McQueen ...

... і пари Jolie-Pitt.

Brad Pitt з найкращою нагородою за 12 років

Михайло Фасбендер

Reese Witherspoon з вентиляторами

р.

Keanu Ревести

191748

Метью Макконагей дає подяку