Оскар 2014: переможці

Це зроблено! Нещодавно в Голлівуді завершилася церемонія 86-го Оскара. Хто став кращим актором року? Яка робота була визнана видатною? Який фільм вирушає в історію фільму назавжди? Відповіді на ці та інші питання в цій статті.

Найкраще зображення: 12 років раб

Неявний сюжет Соломона Північна Півночі був втілений в дуже важкій, але дійсно розкішній плівці 12 років раба. Привітання Бред Пітт і Стів Маквін, який не став кращим директором року, але все ще отримав основну нагороду.

р.

Кращий актор: Матвія Макконагей, Dallas Buyers Club

Я б то, що перемога Матвія в цій номінації стане розчаруванням для багатьох, але факт залишається, що роль Рон Деревооф приніс актора його першого Оскара.

36585.

Кращий Актриса: Cate Blanchett, Jasmine

Драматична роль була надана Катті непросто, але ніхто не сумнівав, що премія за кращу акторку піде до Бленшетта. Великий фільм, відмінна гра, великий kate.

Кращий супровід актора: Jared Leto, Dallas Buyers Club

Зібрано багатий урожай нагород за роль транссексуального округу, Jared завершила свою тріумфальну обробку з престижним Оскаром. Він був улюбленим глядачам і кінокритикам від старту і довів бути не тільки талановитим музикантом, але і блискучим актором.

Найкраща підтримка Актриса: Lupita Nyong'o, 12 років раб

Назва Лукита Нйоно, виражена з сцени театру "Долбі", хоча це не викликало мені багато сюрпризів, але все ж дуже радо. Дебютий фільм виявився великим успіхом на рідній мові Мексики і безліч різноманітних нагород, серед яких був вишений Оскар. Браво, Лопіта!

Режисер: Альфонсо Куарон, Гравітність

На створення проекту «Все життя», і його зусилля оплачується більше одного разу. Я був впевнений, що Оскар за кермом буде йти до нього, і я дуже щасливий з перемогою!

р.

Найкраща адаптивна сцена: Джон Рідлі, 12 років раб

Краща оригінальна сцена: Spike Jones, "Шля"

кв.м.

Кращі іноземні мови Фільм: Велика краса (Італія)

Вибрати 42 _ 46 _

Найкращий анімаційний фільм: «Фрозен»
Кращий оригінальний Пісня: Let It Go, "Фрозен"

Кращі костюми: Великий Gatsby
Краща робота Художника-постановника: Великий Гатсбі

Кращий макіяж і зачіска - Dallas Buyers Club

Кращі візуальні ефекти: гравітність
Кращий звук редагування – гравітність
Найкращий звук: "Гравність"
Найкраща кінематографія – Гравітність
Найкраща редагація - "Гравність"
Найкращий саундтрек: "Гравність"