Краса до старого віку від Кароліна Куркова

Громадські люди завжди знаходяться в пам'яті. Вони просто повинні виглядати добре. Для боротьби з старінням використовуються абсолютно різні засоби. Як виглядає топ-модель і красива мати Кароліна Куркова? Ви знайдете Старі секрети у своїй статті.

Спорт

Спорт завжди був пріоритетом в житті. Я змінив багато тренерів, але нещодавно я вирішив зробити це самостійно. Я люблю велосипед, Пілатес, балет і навіть kickboxing.

Як мама, економити час для моєї родини дуже важливо для мене. Так я обирає час для навчання самостійно, але спробувати не пропустити.
Якщо я не схожа на вправу, це не мій, і це не буде ніякої видимої вигоди для мене. Далі змініть стратегію.

Харчування

Коли час відповідальної діяльності правий, найкращий спосіб позбутися від усього зайвого, щоб оформити швидкий день або навіть пара: переключіть до свіжовичавлених соків і з'їсти якомога більше овочів і фруктів.

Догляд за шкірою обличчя та тіла

Не без туші Dior, я вважаю, що виразні очі є дуже важливою козиркою для будь-якої жінки.

І, звичайно, червона помада від M.A.C. або Chanel. Я блондинка і я знаю, що поєднання червоних губ і розсіювання блондинних пасмів виступає невтомно на чоловіків.
304488

Масла часто використовуються для зволоження шкіри всього тіла - jojoba, примули, eucalyptus, особливо після прийому ванни. Я завжди тримую маски для обличчя на основі лікувальної грязі. Я не пропонент штучних інгредієнтів, я боїтеся, що вони можуть мати руйнівний вплив на здоров'я. Я віддаю перевагу косметиці Dr. Alkaitis, оскільки вони є максимально безпечними.

Як і будь-яка жінка, я занадто схильний до капелюха целюліту, але я боротися з ним в домашніх умовах. Мої асистенти - це контрастний душ і груба шампанія.
р.

Секретна зброя.

Коли я прийшов до Нью-Йорка, у мене є два секретні місця, щоб піти практично з літака. Перший обов’язковий огляд – візит до Марії Схоока. Я вірю, що догляд за шкірою тільки для неї. Я дуже вигідно впливає на свій унікальний метод масажу з помади - як потужний релакс, так і щітка життєздатності, а також боротьбу з набряками, особливо після міжконтинентального польоту. Але магічні руки стиліста Гарена відповідають за мій бездоганний стиль.