Вправа на цивільний захист (16 фото)

З блогу Красний-аррі: Моя діда стала головним співробітником ГО цього дуже авіаційного заводу Прогрес, і йому довелося зробити фотографію Це звіти про виконану роботу, інструкції з того, що робити вниз, ілюстраційний матеріал боковини.

Ось як прийшли фотографії вправ.

Це вимірювання радіоактивного фону на епіцентрі. Ми всі знаємо, що ядерний Бонба завжди на епіцентрі поразки. Я, я в мій ahui. Такі точні Bonbs! : Крім того, де ще можна знайти такий красивий епіцентр поразки, але на свіжому місці будівництва? Так вони знайшли чудовий свіжовикопаний епіцентр і акцент на поразці нового Хрущовця. Як виглядає початок 60-х років. У 50-х роках були побудовані імого Сталіна.

Хлопці з газовими масками витягують цеглу з вантажівки, щоб встановити ще одну гарячу ложку поразки, я думаю. На даний момент значення цієї дії не ясно мені. Але є картина і я даю вам.
До речі, хто цікавиться сільською архітектурою, ви можете побачити, що приватні будинки (вони все ще однакові в нашій країні) побудовані не в Уралах, але ближче до Росії. Будинок стоїть в задній частині ділянки, приглушений дах, вікна з жалюзі, холодна веранда на боці і ганку. Ми не вкриті двори, як популярний в Уралах, заготовлені паркани, ворота для приглушення даху над ними. На вулиці немає вікон.
В цілому на фото - типовий свіжозбудований приватний будинок Примор'я. Є багато з них в місті, і є багато з них.

Р

Пожежний вогонь в Москві...
Концентровані вогнегасники в гемпаноні викопують камін. На боці є типова Федя з фільму «Операція Я» і скептично димить на будівельному майданчику.

р.

Пригнічення радіоактивного згоряння. У цивільних газових масках, півмасках, армію, здається, повною гумкою.

Вогняний, сзуко, не дає. Але пожежники не дуже важко!

Габаритний зображення

І тепер вони оздоблювальні загарбовані герої-вогонь!

Смурування сміття. До речі, є бочка нафти / мазуту, яка зобразила цей вогонь.

8315819

Тим не менш, з сусідніх хрущовців (два магазини, як ви можете бачити) з'являються бійці в білосніжних варіантах.

Вони не повинні зробити це!
Захворювання радіоактивних пошкоджень. І ми бачимо, що ми врятували від котла руйнування.

Доброякісні слони отримують поранений солдат.

р.

Заберемо його і переносимо.

(Рівне)

Куряча курка сміється. Звичайно це!

р.

Ще один свіжозбиток «руба Зіна» нащадків. Супроводжує подібні тренувальні ураження.

У хороших руках тих, хто чекає.
Я відмітив ранні жіночі гламурні підбори. Зрозуміло, вони не належать на будівельному майданчику, але це може бути зображення цивільного населення, яке постраждало.

р.

Під годинниковими очима робітників в газових масках, а також командування предметів в чорному штифті і чорному капелюхах, потенційний вентиляційний в корпсевому вантажівці. :) Пардон з швидкої допомоги.

Я, і в кінці дня, хтось кладе серйозну газову маску на що посміхається дівчина? У нас є відповідальна подія, де сміється в ураженій зоні?

У цьому епічному пострілі фільм завершився, але можливо, я просто почав сканування фільму, яка була прийнята в середині вправ, а потім ми побачимо початок, будівництво, роздріб і розподіл слонів.
Але так далеко.